Yum! Bij De Rode Vosch eet je kangaroo op een gestoomd broodje

Aangeboden door De Rode Vosch 11 augustus 2017

Australië: het land van de Aboriginals, heerlijke wijnen, kangoeroes én een fantastische keuken. Om daar kennis mee te maken (óf om je Australische avonturen opnieuw te beleven) hoef je de stad niet uit. Stap over de drempel van De Rode Vosch en je waant je binnen no-time down under. De vernieuwde menukaart met onder andere de Kangaroo Gua Bao (oftewel: kangoeroe op een gestoomd broodje) draagt daar zéker aan bij. 

Crocodile sausages & chicken wings

Wat je nog meer aantreft op de nieuwe kaart van De Rode Vosch? Wat dacht je van pulled mushroom taco, papaya salad of tuna ceviche? Maar ook voor klassiekers zoals de prawn cocktail en de raclette nachos kun je aanschuiven bij Aussi Gastro-pub De Rode Vosch aan de Voorstraat. Kun je niet kiezen? Geen paniek. Je bestelt bij de Rode Vosch porties ter grootte van een voorgerecht. Zo kun je gedurende je avondje uit meerdere gerechtjes proeven en delen met elkaar én leer je de hele Australische keuken kennen. Benieuwd hoe de rest van de menukaart eruit ziet? Je bekijkt hem hier.

Bijna weekend!!?Heb jij onze nieuwe kaart al getest? #derodevosch #foodies #030 #aussiefood #gastropub

Een bericht gedeeld door De Rode Vosch (@derodevosch) op

Broodje kangoeroe op z’n Aziatisch

Australië kende lang geen eigen keuken, maar de naoorlogse immigranten hebben veel culinaire invloeden meegebracht. Australië heeft dus de beste elementen van allerlei eetculturen overgenomen. Hierdoor is de moderne Australische keuken (Mod Oz) een spannende mix van smaken en invloeden van over de hele wereld. Om je the best of both worlds voor te schotelen combineert De Rode Vosch de Australische én Aziatische keuken met de Kangaroo Gua Bao: langzaam gegaarde kangoeroevlees met sinaasappel-hoisin saus, Indonesische, ingelegde komkommer met een topping van wortel en lente-ui. Je krijgt dit heerlijke gerecht geserveerd op een typisch Aziatisch zacht broodje, oftewel een bun.

Loopt het water je al in de mond? Ga een avondje op de Australische toer en reserveer bij De Rode Vosch. Eet smakelijk!

De Rode Vosch restaurants en horeca

nu open12:00 - 00:00

Voorstraat 14, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door De Rode Vosch en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.