Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! New York Pizza aan de Nobelstraat is weer open (en viert dat met gratis pizza’s)

Aangeboden door New York Pizza Utrecht 21 oktober 2020

Dat is nog eens leuk nieuws: binnenkort heropent New York Pizza aan de Nobelstraat! Eigenaar Steven Sercan opent zijn zaak op 23 oktober, nadat hij wegens een grote brand ruim anderhalf jaar dicht was. Om te vieren dat deze vestiging van New York Pizza weer terug is van weggeweest, zijn er de komende tijd allerlei toffe acties. Zo bezorgt de zaak binnenkort maar liefst 500 gratis pizza’s!

Goed om te weten: vanwege de coronamaatregelen kun je voorlopig alleen pizza’s laten bezorgen. Eten afhalen of in het restaurant eten, is vooralsnog helaas geen optie.

Wacht… gratis pizza’s? Jazeker! Op 24 en 25 oktober bezorgt New York Pizza vijfhonderd pizza’s voor nop. Tussen 12.00 en 16.00 uur rijden er bezorgers rond in het centrum. Spot je er één? Dan krijg je een warme pizza mee naar huis! Er worden zowel vega pizza’s bezorgd als varianten met vlees, dus er zit vast en zeker iets tussen wat je lekker vindt. Houd de Facebookpagina van het bedrijf in de gaten om op de hoogte te blijven.

Gloednieuwe stijl én een handige bestelautomaat

Als je vroeger vaak bij New York Pizza kwam, zul je misschien twee keer moeten kijken voor je de zaak straks weer herkent. “De winkel was al wat verouderd vergeleken met onze andere vestigingen. New York Pizza heeft een nieuwe stijl ontwikkeld en dit filiaal wordt de eerste Flag Ship Delivery Store in Nederland in deze stijl”, vertelt Steven Sercan, franchisenemer van New York Pizza aan de Nobelstraat. “We krijgen een bestelautomaat, zodat je niet meer aan de kassa hoeft te bestellen. Ook is er een restaurant met koffiecorner en veertig zitplaatsen, maar dat blijft vanwege de coronamaatregelen nog gesloten.”

Tekst gaat verder onder de foto

New York Pizza
Foto: New York Pizza

‘Superblij dat we weer open kunnen’

Dat hij op 23 oktober eindelijk weer Utrechters kan verwennen met heerlijke pizza’s maakt Steven naar eigen zeggen ‘superblij’. Hij heeft het enorm gemist om op de werkvloer te staan: “Ik stond altijd klaar voor de winkel en vond het heel gezellig met het team. Na de brand was dat opeens verdwenen”, zegt hij. “Ik had veel trouwe klanten aan wie ik opeens niet meer kon leveren. Ze begrepen het wel, maar toch vond ik het lastig. Je bouwt toch ook een band op.”

Toffe openingsacties

Steven en zijn team staan te springen om weer dagelijks heerlijke pizza’s te mogen bakken voor alle Utrechters. “De eerste twee maanden na de opening hebben we grote acties gepland waarmee we onze trouwe klanten weer voor ons willen winnen”, verklapt Steven. De eerste aanbieding kunnen wij al met je delen: tussen 23 oktober en 27 december krijg je iedere tweede pizza gratis bij bezorgen! Houd de Facebookpagina van New York Pizza Utrecht in de gaten om op de hoogte te blijven.

Trek gekregen? Via de oranje button hieronder ga je naar de website van New York Pizza waar je het menu bekijkt en direct kunt bestellen.Deze bijdrage wordt je aangeboden door New York Pizza Utrecht. Meer over New York Pizza Utrecht ontdekken?

New York Pizza Utrecht


Geopend12:00 - 22:30

Nobelstraat 6, Utrecht

adv.