Yéééés! UberEATS bezorgt vanaf nu ook in Utrecht

Door Janine Guijt 16 juni 2017

Is er iets fijner dan na een lange werkdag op de bank ploffen, je avondmaaltijd bij elkaar te swipen en te wachten totdat de koerier met je pokébowl of frietje oorlog arriveert? Vanaf vandaag wordt dat wéér een stukje makkelijker gemaakt, dankzij UberEATS. Tussen 11.00 en 23.00 uur bezorgen zij je favoriete maaltje gewoon aan je deur.

Geen bezorgkosten of minimum bestelbedrag

En dat is heel fijn want – in tegenstelling tot de meeste bezorgdiensten – rekent UberEATS geen bezorgkosten én zit je (voorlopig) niet vast aan een minimum bestelbedrag. Je kunt dus prima alleen een salade bestellen. Vervolgens staat er binnen hooguit dertig minuten een bezorger op je stoep.

Tweede stad in Nederland

Je kent Uber natuurlijk van de taxidienst. De bezorgservice werkt volgens eenzelfde principe: fietskoeriers kunnen zich melden bij UberEATS en bezorgen maaltijden bij klanten. In Amsterdam kon je al een tijdje je maaltijd via deze dienst laten bezorgen. Utrecht is de tweede stad in Nederland waar het concept is uitgerold.

Via UberEATS kun je je eten van je favoriete restaurants bestellen. De gerechten van onder meer  Stan & Co, Speck en SLA en Poké Perfect heb je zo binnen een paar swipes in huis.

Lees ook het interview met UberEATS-topman Marco Knitel op de website van het AD.

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie