Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je niet missen: 3 x leuke dingen doen bij stadsbrasserie De Utrechter

Aangeboden door De Utrechter 7 februari 2020

Dat je bij stadsbrasserie De Utrechter van ’s morgens tot ’s avonds terechtkunt voor een lekker hapje en bijpassend drankje hoeven we je vast niet te vertellen. Maar wist je dat bij de fijne hotspot nog veel meer leuks te beleven is? Ook in februari is er weer een agenda vol toffe events. Wij hebben vast drie dingen verzameld waar je vast naar uit kunt kijken! 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Romantisch diner op Valentijnsdag

De Utrechter
Foto: De Utrechter

Dat liefde door de maag gaat, weten ze bij De Utrechter als geen ander. Daarom kun je op Valentijnsdag genieten van een smaakvol twee- of driegangendiner, speciaal samengesteld voor deze dag. Geen zoetsappigheid, maar gewoon genieten van écht lekker eten! Ook aan lekkere dranken is gedacht: je kunt bij De Utrechter genieten van fijne wijnen en heerlijke cocktails. Na het eten kun je bovendien lekker blijven hangen, want vanaf 21.00 uur draait DJ Dynamite heerlijke, soulvolle platen. Kun je mooi nog even blijven nagenieten aan de bar met een speciale Valentijnscocktail!

Meer weten of direct een tafeltje reserveren?  Bekijk dan de website.

Funk aan de bar

De Utrechter
Foto: De Utrechter

Op donderdag 27 februari is het swingen geblazen bij de Utrechter. Deze avond komen Prashant Samlal (gitaar), Mees Siderius (drums) en Deborah Slijkhuis (bas) een funk/fusion optreden verzorgen bij De Utrechter. Extra leuk: dit liveconcert is helemaal gratis. Neem plaats, bestel een lekker drankje en geniet! Het muzikale trio treedt op van 21.00 tot 23.00 uur.

Meer weten en op de hoogte blijven? Bekijk dan het Facebook-event.

Aftellen…

De Utrechter
Foto: De Utrechter

Achter de schermen wordt bij De Utrechter hard gewerkt aan een gloednieuwe menukaart, die ingaat vanaf 1 maart. Dat betekent: heel veel lekkers koken, continu experimenteren én natuurlijk alles proeven! Wat het eindresultaat is kun jij binnenkort dus komen proeven. Maak je trouwens geen zorgen dat je lievelingsgerechten straks niet meer te bestellen zijn. Klassiekers zoals de Club Sandwich en Veggie Burger van jackfruit vind je gewoon weer terug op het nieuwe menu!


Meer over De Utrechter ontdekken?

De Utrechter cafés

Gesloten08:00 - 23:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

Nieuw! Dit is dé plek in Utrecht om een jazzconcert te pakken

Liefhebbers van jazz, opgelet! We hebben er een plek in Utrecht bij waar je iedere maand terecht kun...

6 x waarom stadsbrasserie De Utrechter er voor alle Utrechters is

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.