Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtip: Hollandse haring proeven in de Drieharingstraat

Aangeboden door Restaurant De Markt 14 juni 2019

Echte liefhebbers van Hollandse Nieuwe weten het al lang: het haringseizoen is weer begonnen. In Scheveningen wordt dit traditioneel gevierd op Vlaggetjesdag (dit jaar op 15 juni), en in Utrecht is er een heuse haringparty in de – hoe kan het ook anders – Drieharingstraat. Zet zondag 16 juni maar in de agenda, want dit feestje wil je niet missen!

Utrechts haringfeestje

Tijdens de Drieharingparty kun je bij zes deelnemende restaurants (De Markt, Raak!, Vintage, Vis&Meer, Firma Pickles en De Kleine Parade) terecht voor een lekker proefhapje met haring. Wat voor hapjes het zijn, verschilt per restaurant en blijft nog even een verrassing… Wandel van zaak naar zaak en ontdek wat er te proeven valt. Je kunt de haringhapjes overal los bestellen voor €3,- per stuk. Zit er iets tussen dat je héél lekker vindt? Bijbestellen kan altijd!

Muziekje en drankje erbij

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder muziek, dus ook daarvoor wordt gezorgd! Verder hangt de straat vol met vlaggetjes, waardoor het in de horecastraat nóg gezelliger is dan je gewend bent. Is Hollandse Nieuwe niet helemaal jouw ding? Dan kun je bij alle restaurants ook van de kaart bestellen. Langskomen is zeker de moeite waard, want alle feestgangers gaan naar huis met een leuke (verrassings)gadget.

De Drieharingparty vindt plaats op 16 juni en duurt van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Bekijk het Facebook-evenement hier.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant De Markt. Meer over Restaurant De Markt ontdekken?

Restaurant De Markt

italiaanse restaurants

Geopend12:00 - 22:00

Drieharingstraat 27, Utrecht

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.