Wagamama heeft nu ook een speciale vegan menukaart

Aangeboden door Wagamama 8 november 2018

Je kon er al vegetarisch en veganistisch eten, maar vanaf nu gaat dat nóg gemakkelijker. Asian streetfood restaurant Wagamama heeft een menukaart vol vegetarische én veganistische gerechten gelanceerd.

In Utrecht vind je Wagamama op het Stationsplein. Die locatie past goed bij het concept van de restaurantketen. Op de kaart staan Aziatische streetfood gerechten die snel worden bereid en geserveerd. Zo kun je even rustig zitten, lekker eten en weer door.

Veganistisch en vegetarisch

De nieuwe menukaart maakt het makkelijker om snel te bestellen. Links op de kaart vind je vegetarische gerechten en rechts staan de veganistische opties. Zo hoef je niet meer te speuren naar gerechten met een V’tje erachter. Je kunt nu gewoon kiezen uit zeven veganistische hoofdgerechten, vijf bijgerechten en twee toetjes. En als vegetariër heb je nog meer keus. Naast de gerechten op de veganistische kaart, kun je kiezen uit nog eens drie hoofdgerechten, twee bijgerechten en zes toetjes.

Wereldwijd op de kaart

Bekijk hier de vegan + veggie menukaart van Wagamama. En heb je honger? Check dan de foto’s hieronder. Grote kans dat je daarna een sprintje trekt naar het Stationsplein om te genieten van dumplings, pad thai, banana katsu en nog veel meer lekkers. De nieuwe menukaart vind je overigens niet alleen in Utrecht. Wereldwijd zet Wagamama vegetarisch en veganistische eten op de kaart. Ook in Amsterdam, Rotterdam, Londen en de tientallen andere vestigingen kun je dus 100% vegetarisch en veganistisch eten.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wagamama. Meer over Wagamama ontdekken?

Wagamama

restaurants en horeca

Nu open10:00 - 22:00

Stationsplein 12-14, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.