Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat is makkelijk! Voor de gegrilde kip van Alan & Pim’s hoef je nu niet meer de deur uit

Aangeboden door Alan & Pim’s Utrecht 4 november 2020

De werkdag zit erop en je hebt geen zin om te koken. Wat nu? Dan trakteer je jezelf toch gewoon op een heerlijke bezorgmaaltijd! Als je gek bent op gegrilde kip, tippen we Alan & Pim’s. Het kiprestaurant in Leidsche Rijn is gespecialiseerd in kip van het spit met diverse smakelijke kruiden en sausjes, en vanaf nu hoef je voor al dat lekkers dus niet eens de deur uit!

Bestellen bij Alan & Pim’s is zeven dagen per week mogelijk van 12.00 tot 20.30 uur. Als je in de buurt woont van Leidsche Rijn Centrum kun je ervoor kiezen om je bestelling zelf af te komen halen. Meer zin om thuis te blijven? Alan & Pim’s bezorgt ook via Thuisbezorgd en Uber Eats!

Van kippeling tot heerlijk gekruide kip van ’t spit

We verklapten het al: dé specialiteit van Alan & Pim’s is ongetwijfeld de kip van het spit. Je bestelt de lekkernij onder meer met chimichurri, huisgemaakte barbecuesaus of met Provençaalse kruiden. Daarbij kun je diverse lekkere bijgerechten bestellen zoals verse frieten, krielaardappeltjes in de schil of (een aanrader!) huisgemaakte appelmoes.

Topkippetjes

De chefs van Alan & Pim’s koken graag met verse, eerlijke producten. Als je een kippetje van het spit bestelt, hoef je nooit te vrezen dat er een plofkip op je bord komt. De kip van het restaurant komt namelijk van Tante Door. De kippen van deze leverancier leven in een ruime stal, krijgen vers water en alleen gestrooide granen. De bemesting die wordt gebruikt is 100% plantaardig en de kippen zijn vrij van antibiotica. Dus geen plofkip maar wel topkip. Geen wonder dat alles zo lekker mals smaakt!

Mocht je een keer geen trek hebben in gegrilde kip, dan kun je bij het restaurant ook genoeg andere kipspecialiteiten bestellen. Wat dacht je van kipbitterballen met mosterd, kippeling of borrelpootjes? Wat er verder op het afhaal- en bezorgmenu staat, bekijk je hier.

Lees ook:

Alan & Pim's

Smullen! Wij gingen wat eten bij kiprestaurant Alan & Pim’s

Van knapperige kippeling en kipbitterballen tot gekruide kip van het spit: bij Alan & Pim's kunnen k...

Hemel voor kipliefhebbers en nog 5 redenen om eens bij Alan & Pim’s te komen eten

Wil je weten: hier in Leidsche Rijn eet je superlekker én heel goedkoop

Dit restaurant is verkozen tot Leukste Restaurant 2019 van UtrechtDeze bijdrage wordt je aangeboden door Alan & Pim’s Utrecht. Meer over Alan & Pim’s Utrecht ontdekken?

Alan & Pim’s Utrecht


Geopend12:00 - 22:00

Brusselplein 11, Utrecht

adv.