Vier een nostalgische Kerst bij De Utrechter

Aangeboden door De Utrechter 7 december 2017

Nog maar twee maanden geleden heeft De Utrechter  haar deuren geopend in het Staffhorstpand op het Vredenburg en sindsdien weten al veel Utrechters de zaak te vinden. Een gloednieuwe stadsbrasserie en bar in een historisch pand waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, dineren én borrelen is al reden genoeg om een kijkje te nemen natuurlijk, maar de decembermaand bij de Utrechter is dat des te meer. Tijdens Kerst kun je bij de Utrechter genieten van een gezellige sfeer, heerlijk eten, drinken en een gezellig samenzijn met je familie en vrienden.

Het Staffhorstpand is een iconische locatie in Utrecht. Sommigen kennen het als het pand waar oud-minister president Abraham Kuyper woonde en misschien ook wel Kerst vierde, anderen als muziekwinkel Staffhorst. Het is een pand met nostalgie voor vele Utrechters. Daar waar het lang geleden bestond uit drie herenhuizen met ieder een eigen kerstgedachte, is het vanaf nu een warme plek waar Kerst voor iedereen gevierd wordt. De Utrechter doet dat niet alleen met een mooi programma, maar ook door enkele Utrechtse gezinnen voor wie dit onbereikbaar lijkt uit te nodigen en hen een prachtige ervaring te geven.

Nostalgische kerstfilm

24 december tovert De Utrechter hun eventruimte om tot een knusse huiskamer, waarin jij en jouw gezinnetje of vrienden Kerstmis kunnen inluiden met de kerstklassieker The Muppet Christmas Carol. In je kersttrui! Natuurlijk zorgen ze daarbij voor de nodige lekkere drankjes en huisgemaakte popcorn. Na afloop is het restaurant open met de reguliere kaart. Uiteraard maken ze ook hier een speciale avond van. Reserveren voor de film en het diner kan via [email protected].

Tekst loopt door onder de foto

Foto: Serge Ligtenberg, De Utrechter

Flamboyante kerstbrunch en vrolijk kerstdiner

Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je bij De Utrechter genieten van een heerlijk brunchbuffet samengesteld door chefkok Jade Bruce. Hij laat je kennismaken met de smakelijkste gerechten gemaakt van lokale producten. Proef roerei met truffel, gebakken paddenstoelen met kastanjes, of sappige varkensrib roast. En sluit af met een klassieke kerstpudding of pavlova van meringue. Er is genoeg voor iedereen!

Foto: Serge Ligtenberg, De Utrechter

Vanaf 17.00 uur is De Utrechter geopend voor het Vrolijk Kerstdiner. Een feestelijk vier-gangen-diner met welkomstdrankje om van te genieten met familie en vrienden. De keukenbrigade van de chef bereidt een avondvullende culinair programma waarbij je kunt kiezen voor kreeftsalade, coquilles, fazant, ravioli gevuld met wild en allerlei andere mooie gerechten. Met bijpassende wijnen of bieren, aangeraden door de vrolijke medewerkers in de service.

Aan de kinderen is ook gedacht. Voor hen is er een speciaal verrassingsmenu en speels vermaak tijdens de brunch en het diner.

Wel even reserveren

Brunchen en dineren is alleen mogelijk met reservering. Bekijk de website van De Utrechter voor meer informatie over de film en de speciale kerstmenu’s. Reserveren kan via [email protected].

De Utrechter

cafés

nu open08:00 - 23:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:cafés