Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dé Utrechtse cadeautip: met deze cadeaukaart maak je echt iedereen blij

Aangeboden door Restaurant Karel 5 6 januari 2021

Ben je op zoek naar een leuk cadeau en geef je liever een ervaring dan spullen? Dan hebben we een fijne tip: de cadeaukaarten van Grand Hotel Karel V! Jij bepaalt zelf de waarde van de kaart en de ontvanger mag kiezen waarvoor hij of zij ‘m gaat gebruiken. Wij vertellen je hoe het werkt.

Je kiest zelf de waarde van de cadeaukaart. Hierbij geldt een minimumbedrag van € 10,-. De gelukkige ontvanger kan vervolgens zelf bedenken wat hij of zij ermee gaat doen. Wordt het een royale afternoon tea, een culinair viergangendiner of misschien een complete ervaring met overnachting? Alles is mogelijk!

Aan wie geef jij ‘m cadeau?

De cadeaukaart van Grand Hotel Karel V bestel je gemakkelijk en snel via dit online formulier. Binnen 24 uur ligt de kaart voor je klaar bij de receptie van het hotel. Wil je de kaart liever per post laten versturen? Ook dat is mogelijk.

Heb je vragen? Stel ze per mail ([email protected]) of door te bellen naar 030 233 75 55.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Karel 5. Meer over Restaurant Karel 5 ontdekken?

Restaurant Karel 5

restaurants en horeca

Geopend18:00 - 22:00

Geertebolwerk 1, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.