Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geniet van een Mexicaans diner to go voor €9,50 en steun een Utrechtse ondernemer

Aangeboden door Popocatepetl 1 april 2020

Dat alle horeca potdicht zit, betekent dat niet dat Utrechtse horecaondernemers stilzitten. Integendeel! Dat geldt ook voor Mexicaans restaurant Popocatepetl. Het restaurant mag dan leeg zijn: toch duiken de chefs iedere dag de keuken in om heerlijke Mexicaanse gerechten klaar te maken die jij kunt afhalen of laten bezorgen. 

Mexicaanse lekkernijen laten bezorgen

Genieten van een heerlijk Mexicaans diner én tegelijkertijd een horecaonderneming sturen? Dat doe je door via Thuisbezorgd eten te bestellen bij Popo. Je hebt keuze uit onder andere nacho’s met diverse toppings, chicken wings en typisch Mexicaanse enchilada’s, taco’s en fajita’s met verschillende vullingen. Bestel er wat extra tortilla’s, frietjes of guacamole bij en jouw feestmaal is compleet. Tip van ons: ook de warme churros van Popo kun je gewoon thuis laten afleveren en die zijn zeker het proberen waard!

Tweegangendiner to go voor maar €9,50

Woon je in de buurt van Popo, dan kun je ook eten afhalen. Tijdelijk profiteer je van een mooie aanbieding: voor een tweegangenkeuzediner betaal je tijdelijk maar €9,50! Waar zo’n menu uit bestaat? Voor het hoofdgerecht heb je keuze uit enchilada’s, fajita’s of een burrito. Wat de vulling wordt, bepaal jij. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor kip, groenten en kaas, gehakt of stoofvlees. Lekker! Bij alle gerechten krijg je bovendien een frisse salade, guacamole en zure room. Als toetje ga je genieten van een portie knapperige churros. ¡Qué rico! 

Hasta luego

Kun je nu al niet wachten tot je ein-de-lijk weer buiten de deur kunt eten? Snappen we! Voor alle foodies die in deze gekke tijden wel wat voorpret kunnen gebruiken: bij Popo kun je nu vast een cadeaubon kopen voor een diner op een later tijdstip. Een leuk cadeau voor jezelf of een ander én een welkom steuntje in de rug voor het restaurant!

Lees ook:

eten bij popocatepetl 2020

Fajita’s, churros en nog meer lekkers: wij gingen eten bij Mexicaans restaurant Popocatepetl

Met dit grijze weer zouden wij het liefst meteen op het vliegtuig stappen naar een willekeurige zonn...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl. Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Nobelstraat 163, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.