Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip van ons: genieten van heerlijk eten én fijne muziek bij dit nieuwe Griekse restaurant

Aangeboden door Oli Mazí 28 januari 2020

Twee maanden geleden opende Grieks shared dining restaurant Oli Mazí aan de Amsterdamsestraatweg de deuren. Of dat betekent dat broers Jorgos en Nikos Chalos en hun ouders Dimitri en Voula nu tevreden achterover kunnen leunen? Echt niet! Samen verblijden ze gasten met heerlijk eten en werken ze continu keihard aan de organisatie van toffe (muzikale) events. Daar willen we meer over weten!

Al bij het bedenken van het concept van Oli Mazí stond voor Jorgos, Nikos en Dimitri vast dat het in hun restaurant moest draaien om meer dan eten alleen. Daarom kun je er acht keer per maand genieten van livemuziek én organiseert Oli Mazí ook after work sessions en Sunday Roasts.

Blues op z’n Grieks

Van blues tot jazz, van typisch Grieks tot hartstikke internationaal: de muziek die Oli Mazí je voorschotelt, is altijd lekker gevarieerd. Zo staat er tijdens de maandelijks terugkerende after work session steeds een andere (internationale) singer-songwriter op het podium, maar organiseert het restaurant ook blues- en jazz nights. 

Een evenement waarvoor je, wat ons betreft, zeker eens bij Oli Mazí wilt langskomen, is de rembetiko night. Rembetiko is de Griekse variant van blues, waarbij het typisch Griekse snaarinstrument bouzouki niet ontbreekt! Nog een aanrader: de Sunday Roast van Oli Mazí. Tijdens dit zondagse diner ga je genieten van diverse lekkernijen van de houtskoolgrill die niet op de kaart staan. Voor livemuziek én dans wordt ook gezorgd!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Oli Mazí
Foto: Oli Mazí

Met je Valentijnsdate naar Oli Mazí

Naast de terugkerende avondjes uit, organiseert Oli Mazí ook evenementen voor speciale gelegenheden. Zo kun je op Valentijnsdag een avond culinair genieten en zorgt Oli Mazí voor romantische livemuziek. Zeg nu zelf: is er íets leuker op 14 februari dan samen gerechtjes delen en wegzwijmelen bij de mooiste liefdesliedjes?! Houd de evenementenkalender van het restaurant goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

Klassiekers met een twist

Ook als er een keer geen evenement plaatsvindt, ben je natuurlijk meer dan welkom voor een uitgebreid diner. Op het menu staan heerlijke Griekse klassiekers, maar dan wél met een moderne twist. Denk bijvoorbeeld aan Moussaka die niet bestaat uit laagjes, maar direct wordt samengesteld met geroosterde aubergine, smaakvol gehakt, gebrand schuim van bechamel en aardappel en – om het af te toppen – aardappelkrokantjes Ook fijn: de kaart bevat veel vegetarische en zelfs veganistische gerechten. Wat er verder wordt geserveerd, check je hier.

Psst… op maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om bij Oli Mazí je (zakelijke) evenement te organiseren. Het restaurant biedt plaats aan 140 gasten (80 voor plenaire bijeenkomsten). Een beamer en geluidsinstallatie zijn beschikbaar en het is mogelijk om gratis te parkeren. Meer weten? Neem dan contact op met Oli Mazí.

Lees ook:

Oli Mazi

Tof: binnenkort opent in Utrecht een gloednieuw Grieks restaurant

Gek op Grieks eten? Goed nieuws! Op 12 december opent Oli Mazí de deuren aan de Amsterdamsestraatweg...


Meer over Oli Mazí ontdekken?

Oli Mazí

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 00:00

Amsterdamsestraatweg 701E, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.