Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: biercafé Olivier houdt een tap-takeover waarbij je Utrechtse speciaalbiertjes proeft

Aangeboden door Belgisch Biercafé Olivier 12 maart 2020

 In de hoop de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn alle horecagelegenheden in ieder geval van 15 maart tot 6 april gesloten. Daardoor wordt de Tap-takeover bij Olivier verplaatst naar een nader te bepalen datum in de toekomt. 

Dat je bij Belgisch Biercafé Olivier terechtkunt voor heerlijke biertjes die zijn gebrouwen door onze zuiderburen, komt vast niet als een verrassing. Die Belgische speciaalbieren zijn lekker, maar in Utrecht kunnen we er ook wat van! Daarom organiseert Olivier van 26 tot 29 maart een heuse Utrechtse Tap-takeover. De Utrechtse brouwerijen vandeStreek, Eleven Brewery en De Kromme Haring zullen de taps van het biercafé tijdelijk overnemen. Dat wil je proeven!

Biercafé Olivier, gevestigd in een oude kerk in het centrum, staat bekend als dé plek waar je bijzondere bieren uit binnen- en buitenland ontdekt. Waar het vaste assortiment normaal gesproken maar een paar lokale biersoorten bevat, komt daar tijdens de Tap-takeover verandering in.

Zes écht Utrechtse bieren

Tijdens de Tap-takeover zullen de drie deelnemende brouwerijen ieder twee biertjes meenemen. Om vast een tipje van de sluier te lichten: iedere brouwerij neemt in elk geval een IPA mee. Je hebt dus keuze uit zes écht Utrechtse biertjes om te proeven!

Tekst gaat verder onder de foto

Over de brouwerijen

Als je bierliefhebber én Utrechter bent, is de kans groot dat je de brouwerijen die meedoen aan de Tap-takeover kent. De Kromme Haring, opgericht door brouwers Stephen en Gijs, is een brouwerij die graag experimenteert met bijzondere smaken. Van heel clean tot vernieuwend: het ervaren duo achter De Kromme Haring brouwt het allemaal.

Ook vandeStreek is een bekende naam uit de Utrechtse scene. De allereerste biertjes brouwden oprichters Sander en Ronald vanuit Sanders flat in Kanaleneiland. De non-alcoholische Playground IPA leverde het tweetal zelfs een prijs op!

Tot slot doet ook Eleven Brewery mee aan de Tap-takeover. Deze brouwerij is het ‘kindje’ van fijnproevers Loes en Kevin. De twee hebben een neus voor goede verhalen en een liefde voor heerlijk speciaalbier.

Kom lekker proeven

Klinkt goed, hè! Je kunt de biertjes proeven tussen 26 en 29 maart. De bieren van De Kromme Haring, vandeStreek en Eleven Brewery zullen het hele weekend uit de taps van Olivier stromen. Op de hoogte blijven? Houd dan de Facebookpagina van het biercafé in de gaten.Meer over Belgisch Biercafé Olivier ontdekken?

Belgisch Biercafé Olivier

cafés

Gesloten11:00 - 00:00

Achter Clarenburg 6a, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.