Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Theeleuten, opgelet: Yoyo! Fresh Tea Bar opent in Hoog Catharijne

Door Pauline Dons 16 januari 2020

Ben jij een echte theeleut en is jouw dag niet compleet zonder een glas thee? Goed nieuws: binnenkort kun je bij Yoyo! Fresh Tea Bar in Hoog Catharijne terecht voor allerlei verschillende warme en koude dranken. Ben je fan van watermeloen of drink je liever thee met gember? Bij de theebar hebben ze voor ieder seizoen een selectie passende drankjes.

Unieke creaties

Een zomerse, groene thee met aardbei, munt en limoen. Klinkt goed? Binnenkort kun je in ons eigen stadsie genieten van allerlei unieke soorten thee. Isaac Andrea (26) is mede-eigenaar van het merk Yoyo! Fresh Tea Bar en werkt al bijna acht jaar bij het horecabedrijf. “Je ziet overal koffiebars en duizenden soorten lattes, maar in Nederland kennen we thee vooral als heet water met een zakje. Daarom komt Yoyo! met bubble tea en andere, nieuwe creaties”, vertelt hij.

Nieuwe smaken

Van koude thee met watermeloen, mango en limoen in de zomer tot een warme thee met gember, kaneel en munt in de winter… Bij Yoyo! Fresh Tea Bar wisselen ze twee à drie keer per jaar van soorten thee, zodat je het hele jaar door kunt terugkomen voor nieuwe smaken. Isaac: “Naast thee kun je bij ons ook het hele jaar terecht voor milkshakes en yoghurtshakes. Je kunt dan een van de zes smaken kiezen en een eigen topping kiezen.”

Wanneer?

Wanneer je van al dit lekkers kunt genieten? Isaac is nauw betrokken bij de opening van Yoyo! Fresh Tea Bar in Hoog Catharijne. “We hopen in de derde week van februari te openen. Het is nog wel afhankelijk van de huurder en alle verbouwingen, dus het kan ook begin maart worden.” Je moet dus nog heel even geduld hebben, maar binnenkort kun je jouw zomerse of winterse thee halen op de Bovenvredenburgpassage 102 in Hoog Catharijne.

Lees ook:

The Village Coffee & Music is nu open op een nieuwe locatie

Drink jij weleens koffie bij The Village Coffee & Music? Dan heb je vast gemerkt dat de koffiezaak t...

Bij het nieuwe restaurant IXI eet je sushi, dimsum en meer lekkers uit Azië

Restaurant Tijm krijgt een tweede vestiging in het centrum van Utrecht

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.