Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superlekker én veel beter dan een broodje gezond: hier in Utrecht haal je een lekkere lunch

Aangeboden door Sugo Utrecht 18 februari 2020

Als je jouw broodtrommel iedere dag vult met bruine bammetjes, is het wel zo lekker om – voor de variatie – jezelf af en toe te trakteren op iets anders. Eet je het liefst iets lekkers én gezonds? Dan tippen wij de Romaanse pizza’s al taglio van Sugo aan het Vredenburg. Net zo goed voor je als een broodje gezond, maar dan véél smakelijker!

Wanneer je denkt aan pizza, leg je misschien niet direct een link met gezond eten. Toch zijn de pizzaslices die je bij Sugo haalt stukken gezonder dan een gemiddeld broodje ‘gezond’. Dat zit zo: bij Sugo is het deeg voor de bodem gemaakt van Italiaanse harde tarwe en speltmeel. Het enige wat daar nog aan toegevoegd wordt, is gist, water en een snufje zout. Geen extra suikers en vetten dus, zoals bij brood vaak wél het geval is! Dit bijzondere deeg bevat bovendien minder (snelle) koolhydraten dan gewoon wit brood, waardoor je er minder snel van aankomt.

Een stukje Italië in de Domstad

De slices van Sugo hebben een heerlijk zachte, luchtige bodem, waar je veel van kunt eten. Op elke slice liggen bovendien alleen maar verse, biologische producten uit Italië. Lunchen bij Sugo is dus eigenlijk veel logischer dan jouw bammetje tussen de middag.

Tekst loopt door onder de foto

Ook lekker: een verse salade

Naast veel verschillende en steeds wisselende al taglio slices, heeft Sugo ook heerlijke, verse salades. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke Caesar salade of een geitenkaas salade met honingdressing? Lekker! Heb je haast omdat je lunchpauze er al bijna op zit? Geen paniek. Binnen vier minuten is een Sugo-pizza klaar.

Buiten de deur lunchen?

Wanneer je met een groep komt lunchen, kun je een pizzaplank bestellen met daarop een assortiment aan slices. En wil je vooraf zeker zijn van een fijne tafel op een bepaald tijdstip? Dan reserveer je gewoon van tevoren.

Tekst gaat verder onder de foto

Salute!

Bij zo’n lekkere pizzaslice smaakt een Italiaans drankje wel zo lekker. Bij Sugo heb je keuze uit diverse (biologische) wijnen uit Sicilië, frisdranken van het Italiaanse San Pellegrino en sapjes van Schulp. En wil je je lunch afsluiten met een lekker toetje? Dat kan natuurlijk ook! Ga bijvoorbeeld voor een pizza Nutella, klassieke tiramisu of cheesecake met Bastogne en een sausje van rood fruit. Wat er verder op het menu staat, bekijk je hier.

Lunchen met korting

Extra leuk: Sugo heeft nu een speciale lunchaanbieding voor lezers van indebuurt! Voor maar €7,95 krijg jij een proefplank van de chef met vier halve slices én een Italiaanse espresso, cappuccino of biologische thee van Pukka. Check hier meer info en reserveer direct jouw lunchdeal!

Sugo staat ook open voor jouw event-initiatieven. Meer weten? Bel Sugo dan even op: 030 307 9242.

Lees ook:

SUGO

SUGO maakt de beste pizza van Nederland en die kun je in Utrecht proeven!

Een pizza belegd met truffel, ricotta, Italiaanse ham, walnoten, honing en wat rucola. Loopt het wat...

Bij deze werkgever mag je tijdens werktijd onbeperkt (!) pizza etenMeer over Sugo Utrecht ontdekken?

Sugo Utrecht

restaurants en horeca

Vredenburg 21, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.