Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

SUGO maakt de beste pizza van Nederland en die kun je in Utrecht proeven!

Aangeboden door Sugo Utrecht 25 november 2019

Een pizza belegd met truffel, ricotta, Italiaanse ham, walnoten, honing en wat rucola. Loopt het water je al in de mond? Snappen we helemaal, want met deze pizza heeft pizzaketen Sugo de Deliveroo Pizza Contest 2019 gewonnen! Daarmee maken zij de allerlekkerste pizza van Nederland. Extra leuk: je kunt deze heerlijke pizza gewoon bij Sugo in Utrecht proeven!

Tijdens de wedstrijd gingen 16 restaurants, verspreid door heel Nederland, de strijd met elkaar aan om de titel te veroveren. Vervolgens mochten consumenten stemmen op de mooiste, meest creatieve en lekkerste pizza.

Smaakexplosie

Deze week vond de finale plaats en werden de stemmen geteld: Sugo kwam als absolute winnaar uit de bus en ging er met de titel vandoor. Volgens bezorgservice Deliveroo zorgde Sugo met hun vierkante Truffel Ricotta en Italiaanse Ham pizza voor ‘een ware smaakexplosie die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook enorm smakelijk is.’

Tekst gaat verder onder de foto

SUGO
Foto: SUGO

Trots

De vijf locaties van Sugo, waaronder die in Utrecht, mogen nu een jaar lang de titel ‘Winnaar Pizza Contest 2019’ dragen. De pizzaketen is erg trots op het resultaat: “Speciaal voor deze Pizza Contest hebben we een pizza bedacht waarbij verschillende smaken optimaal tot uiting komen, een echt smaakbommetje. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook nog wat, het moet er mooi en smakelijk uitzien. We zijn trots op het winnen van deze prijs en hopen dat de pizza Truffel, Ricotta & Italiaanse Ham bij al onze klanten in de smaak zal vallen!”

Proef ‘m zelf!

Of dat ook echt zo is, mag je natuurlijk helemaal zelf uitproberen bij de Utrechtse vestiging aan het Vredenburg. Dat wordt heel snel een pizzadate plannen!Meer over Sugo Utrecht ontdekken?

Sugo Utrecht

restaurants en horeca

Vredenburg 21, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.