Stappen in het stadskasteel: het kan bij Oudaen tijdens Club Classic

Aangeboden door Stadskasteel Oudaen 14 februari 2019

Je neemt een oud stadskasteel, regelt een aantal toffe bands en dj’s, zorgt dat er voldoende drank in huis is en natuurlijk bedenk je een goed thema. Voila: je hebt het feestje van de eeuw georganiseerd! Bij stadskasteel Oudaen kun je binnenkort terecht voor zo’n epische avond uit. Op zaterdag 9 maart 2019 is het tijd voor de eerste editie van Club Oudaen.

Een stadskasteel en club in één

Houd jij wel van een chic dansfeestje, maar vind je het ook belangrijk dat de sfeer ontspannen en de service van hoge kwaliteit is? Dan word je vast blij van Club Oudaen! Tijdens deze clubnacht is alles aanwezig dat je stapavond naar een hoger level tilt. Hapjes, bubbels, livemuziek. Maar ook een dansvloer met genoeg ruimte om uit je dak te gaan en lounge area’s waar je rustig van je drankje kunt genieten. En natuurlijk is er een tof thema!

Thema: Club Classic

Het thema van de allereerste clubnacht is Club Classic en dat merk je vooral aan de muziek. Op het programma staat de liveband Got The VIBE!, die je opwarmt met klassiekers uit de 80’s, 90’s en 00’s. Dj Bono houdt de sfeer er lekker in met groovy nummers en dansbare megahits. Klinkt goed? Snappen we! Beluister de Club Oudaen-playlist om helemaal in uitgaansmodus te komen.

Club Oudaen

Diner + Clubnacht

Voordat je gaat stappen, is het wel zo verstandig om een stevige bodem te leggen. Ook dat kan op zaterdag 9 maart. Voorafgaand aan de clubavond wordt er een diner georganiseerd in het restaurant van Oudaen. De kaarten voor deze combi diner + stapavond zijn bijna uitverkocht. Wil je eten en dansen? Zorg dan dat je snel je kaarten voor deze epische avond en nacht veiligstelt. Kaarten voor Club Oudaen kosten €17,- euro per persoon. Kom je ook dineren? Dan betaal je €36,- per persoon. Klik hier om tickets te bestellen.

Win vrijkaarten

Let op: deze actie is afgelopen. Meedoen kan niet meer!

Goed nieuws: we mogen drie keer twee vrijkaarten weggeven voor Club Classic bij Oudaen. Hoe je kans maakt? Nou zo: schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niets uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails. Meedoen aan deze actie kan nog maar tot en met zondag (24 februari 2019). Op maandag 4 maart krijgen de winnaars bericht.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadskasteel Oudaen. Meer over Stadskasteel Oudaen ontdekken?

Stadskasteel Oudaen

brouwerijen

Nu open09:00 - 23:00

Oudegracht 99, Utrecht

Bekijk meer:brouwerijen

adv.