Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

¡Qué bien! Tapasbar Vintage heeft een nieuwe kaart vol héérlijke gerechtjes

Aangeboden door Tapasbar Vintage 15 november 2019

Heerlijk nieuws voor alle foodies die gek zijn op de Spaanse keuken. Tapasbar Vintage, je weet wel, die gezellige zaak in de Drieharingstraat, heeft een gloednieuwe kaart. Daarop staan klassieke tapas die je misschien kent uit Spanje én gerechtjes met een eigen Vintage-twist. Hoog tijd om het zelf te gaan proeven!

Van alles wat

Het nieuwe menu van Vintage is handig ingedeeld per categorie. Zo staan de warme en koude tapas netjes onder elkaar, en is er ook een apart gedeelte met vegetarische tapas. Op het menu staan onder andere typisch Spaanse hamkroketjes, gamba’s met knoflook, salade van gegrilde groenten en patatas bravas. Uiteraard mogen toetjes niet ontbreken. Om je diner zoet af te sluiten, kun je bijvoorbeeld gaan voor een crema Catalana met vanille-ijs of een tripple chocolate brownie. Hoe lekker klinkt dat?!

Tekst gaat verder onder de foto

Tapasbar Vintage
Foto: Tapasbar Vintage

Om te delen

Kun je niet kiezen? Geen nood, dan kun je gaan voor een plateau. Op het menu staan verschillende plateaus met vis, vlees en vega tapas. Fijn, want zo kun je van alles wat proeven en hoef je niet eens zelf te kiezen. Ook een aanrader zijn de rijkgevulde borrelplateaus met bijvoorbeeld kazen en gedroogde vleeswaren.

Lekker Spaans avondje

Duurt die vakantie naar Spanje je nog veel te lang? Kom lekker langs bij Vintage voor een Spaanse avond. Naast de heerlijke tapas kun je hier ook terecht voor goede bijpassende wijnen. Via de oranje button hieronder reserveer je direct een tafeltje. ¡Buen provecho! Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tapasbar Vintage. Meer over Tapasbar Vintage ontdekken?

Tapasbar Vintage

tapas restaurants

Gesloten17:00 - 23:00

Drieharingstraat 18, Utrecht

Bekijk meer:tapas restaurants

adv.