Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Puccini Bomboni opent aan de Lijnmarkt en je koopt er handgemaakte bonbons

Door Pauline Dons 13 januari 2020

Van klassieke bonbons zoals koffie en karamel tot avontuurlijke chocolaatjes met rabarber en nootmuskaat… Binnenkort vind je een nieuwe chocolatier aan de Lijnmarkt. Puccini Bomboni verkoopt veertig verschillende soorten handgemaakte bonbons, waar je vanaf eind februari zelf van kunt genieten.

Nieuwe chocolatier

In Amsterdam heeft Puccini Bomboni al twee vestigingen. Sterre Romkema (24), operationeel manager van beide winkels, is ook deels verantwoordelijk voor de winkel die binnenkort opent in Utrecht. Wanneer we in ons stadsie van deze heerlijke bonbons kunnen genieten? “We hopen eind februari open te gaan, maar we hebben nog geen definitieve openingsdatum. We zijn nu nog druk aan het verbouwen, dus het kan ook zomaar begin maart worden.” We moeten dus nog heel even geduld hebben voordat we kunnen smullen van de bonbons met een basis van chocolade en roommengsel.

Familiebedrijf

Puccini Bomboni is een Amsterdamse chocolatier die dertig jaar geleden is opgericht door moeder en dochter. “Het is een familiebedrijf en moeder en dochter maken nog altijd veel bonbons met de hand”, vertelt Sterre. “De twee vinden dat als je een bonbon eet, je de chocolade ook echt moet proeven. Ze maken de bonbons daarom zonder boter of suiker, waardoor de smaak van chocolade niet te missen is.”

Toetje

En wat je allemaal kunt kopen bij Puccini Bomboni? Sterre: “Naast andere producten van chocolade, staan we bekend om onze bonbons. Ze zijn groot van formaat, net als gebakjes, zodat het ook echt als een toetje kan worden gezien.” Na het succes in Amsterdam komt het concept begin dit jaar ook naar Utrecht.


Meer over Puccini Bomboni ontdekken?

Puccini Bomboni

Geopend09:00 - 19:00

Lijnmarkt 36, Utrecht

Lees ook:

The Village Coffee & Music is nu open op een nieuwe locatie

Drink jij weleens koffie bij The Village Coffee & Music? Dan heb je vast gemerkt dat de koffiezaak t...

Wijnliefhebbers opgelet! Wijnhuis Neleman opent een store in Utrecht centrum

Bij het nieuwe restaurant IXI eet je sushi, dimsum en meer lekkers uit Azië

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.