Vamos! Hier in Utrecht eet je onbeperkt Mexicaans voor een hele scherpe prijs

Aangeboden door Popocatepetl 23 maart 2019

Voor goedgevulde taco’s, knapperige nacho’s en nog véél meer Mexicaanse lekkernijen moet je in Utrecht natuurlijk bij Popocatepetl zijn. Bij dit restaurant is het iedere dag feest voor je smaakpapillen én voor je portemonnee. Je profiteert bij ‘Popo’ namelijk bijna iedere dag van een heel fijne aanbieding. Wij zetten ze voor je op een rij!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

All you (Mexi)can eat

Op de kaart van Popocatepetl staan zoveel gerechten waarvan het water je in de mond loopt, dat kiezen flink lastig is. Wil je jezelf de keuzestress besparen? Kom dan langs op maandag. Voor slechts €27,50 per persoon kun je onbeperkt genieten van Mexicaanse bites, bijgerechten en desserts. Je hebt keuze uit allerlei Mexicaanse klassiekers én bijzondere variaties daarop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tostada met pulled jackfruit? Qué bien! 

Wil je weten wat voor lekkers je nog meer kunt verwachten? Je leest het hier:

Popocatepetl

Ay caramba! Dit staat er op de nieuwe menukaart van Popocatepetl

Popocatepetl heeft een nieuwe menukaart. Dat is goed nieuws, want met de nieuwe gerechten wordt het ...

Cocktails voor €5,-

Naast heerlijk eten kun je bij Popocatepetl ook terecht voor cocktails! Kom je op donderdag, dan betaal je tussen 21.00 en 23.00 uur voor bijna alle cocktails slechts €5,-! Op het menu staan veel bekende namen zoals de mojito, caipirinha en cosmopolitan. Heb je zin om eens wat anders te proberen? El Diablo, een spicy mix van tequila, limoensap, ginger ale, crème de cassis en tabasco, is het proeven waard!

Kids eten gratis

Zoek je een leuke plek om te eten met je kinderen, dan is Popocatepetl ideaal! Kom je op maandag, dinsdag of woensdag, dan eet je kroost bovendien helemaal gratis. Op het kindermenu staan verschillende Mexicaanse en internationale gerechten. Zo wordt uit eten gaan met het hele gezin natuurlijk extra leuk!

Fiesta op vrijdag

Zin in een goed feestje om het weekend in te luiden? Iedere laatste vrijdag van de maand kun je bij Popocatepetl vanaf ongeveer 20.00 uur helemaal gratis genieten van livemuziek. Tijd om je heupen los te gooien en de werkweek van je af te dansen!

Ándale, op naar Popo!

Zin om snel langs te komen voor een avond Mexicaans genieten? Dan is het slim om van tevoren wel even te reserveren via de oranje button hieronder. ¡Hasta pronto!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl. Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 22:00

Nobelstraat 163, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.