Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pitstop tijdens je dagelijkse blokje om: hier scoor je verse koffie met een heerlijke bagel

Aangeboden door Bagels & Beans Amsterdamsestraatweg 24 november 2020

Ben je oploskoffie en saaie boterhammen he-le-maal zat nu je veel vaker thuiswerkt? Tijd om jezelf eens te trakteren op een écht lekker bakkie pleur en een goede lunch! Bagels & Beans aan de Amsterdamsestraatweg is – ook nu – gewoon zeven dagen per week open om jou te voorzien van de lekkerste warme drankjes en bagels! Je kunt zelfs langskomen voor je je laptop ’s morgens openklapt: deze vestiging van Bagels & Beans gaat doordeweeks al open om 8.00 uur.

Of je nu zin hebt in zoet of hartig: bij Bagels & Beans is het allemaal mogelijk. Op het take away menu staan alle bagels die je er altijd bestelt. Wat dacht je van een variant met wilde zalm, gerookte kip of carpaccio? Ga je liever voor zoet, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bagel met banaan, ahornsiroop en een vleugje kaneel of een bagel met pindakaas en roomboter. Heerlijk om de dag mee te beginnen, maar natuurlijk net zo lekker als lunch!

Koffie met iets zoets

Je bent ook van harte welkom voor een kop koffie, cappuccino of een heerlijke latte. En als je er tóch bent, kun je net zo goed iets lekkers voor erbij meenemen. Bij Bagels & Beans aan de Amsterdamsestraatweg liggen de verse muffins dagelijks voor je klaar!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Pitstop tijdens je ochtendwandeling

Nienke Kroneman en Dave Kieft, eigenaren van Bagels & Beans Amsterdamsestraatweg, merken dat veel Utrechters blij zijn dat hun zaak gewoon open is. “Van gasten horen we vooral dat ze het zo fijn vinden dat we ’s morgens al vroeg open zijn. Veel mensen zaten voorheen in de trein rond 8.00 uur, maar omdat ze nu thuiswerken kunnen ze mooi een ochtendwandeling maken én gelijk bij ons stoppen voor koffie”, aldus Nienke. “Juist omdat mensen nu veel binnen zitten, is het lekker om af en toe een frisse neus te halen en gewoon bij ons langs te komen. We hebben alle materialen in huis om je bagel in te pakken, zodat je alles lekker mee naar huis kunt nemen.”

Binnen in de zaak is een looproute uitgezet, waardoor je genoeg afstand kunt houden tot anderen. Als je je bestelling eenmaal hebt geplaatst, wandel je via een tweede deur de zaak uit en kom je terecht bij het terras. “Dat hebben we gezellig aangekleed, zodat mensen daar lekker kunnen zitten als ze moeten wachten op hun bestelling.” En wil je liever helemaal niet de deur uit? Dan kun je die lekkere bagels, muffins, gebakjes en verse sapjes zelfs laten thuisbezorgen via Deliveroo en Thuisbezorgd!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bagels & Beans Amsterdamsestraatweg. Meer over Bagels & Beans Amsterdamsestraatweg ontdekken?

Bagels & Beans Amsterdamsestraatweg


Gesloten08:00 - 17:30

Amsterdamsestraatweg 302, Utrecht

adv.