Eten & drinken

Binnenkort aan het Lucasbolwerk: Villa Orloff

Nieuw in Utrecht
28 november 2017

Aankomende vrijdag krijgt Martijn Cools, eigenaar van Orloff, de sleutel van zijn derde vestiging in Utrecht. Hij neemt Vinnies over, aan het Lucasbolwerk. “Het is echt een superpand en ook…

Winnen: tickets voor vandeStreek-bier, food & music in EKKO

Acties
27 november 2017

Let op: meedoen met deze winactie kan niet meer. Goed nieuws voor bierliefhebbers en fans van lekker eten (iedereen dus): EKKO organiseert een beers&bites-avond die helemaal in het teken staat…

Luc van taartenmakerij Sugarlipscakes: ‘Bij een bruidstaart is er geen ruimte voor fouten’

Ondernemer uitgelicht
24 november 2017

Zoeter wordt het niet: een Utrechts taartenbedrijf dat begint met twee geliefden die elkaar ontmoeten op een Amerikaanse campus. Toch is het geen sprookje: het is het begin van het…

Mensen, het is zover: de Croquetten Boutique is open!

Nieuw in Utrecht
23 november 2017

Een paar weken terug maakten we het nieuws bekend waar heel veel Utrechters al járen op zaten te wachten: Utrecht krijgt een krokettenzaak. Vandaag is dan eindelijk de dag die…

5 x waarom je naar Stan &CO moet om op te warmen tijdens het shoppen

Eten & drinken
21 november 2017

Kun je in al het feestdagengedruis wel een momentje voor jezelf gebruiken? Of zoek je een fijne plek voor een goede break tijdens het bij elkaar shoppen van je sinterklaascadeaus?…

Café Broers is verkocht en wordt omgebouwd tot nieuwe horecazaak

Nieuw in Utrecht
20 november 2017

Café Broers aan het Janskerkhof in Utrecht gaat sluiten. De zaak is vanaf volgende maand in handen van Joost Bergsteijn en Wes Schreutelkamp, de jongens van WT Urban Kitchen. Zij…

Zo maak je de wildgehaktballen met bockbierjus van Grand Café De Vrienden

Eten & drinken
18 november 2017

Waaraan de mensen achter Grand Café De Vrienden merken dat het herfst is? Niet zozeer aan blaadjes die massaal richting de grond dwarrelen, maar vooral aan het bockbier dat rijkelijk…

Chefkok Jac Rijks van L’ami Jac: ‘Voor mij is ‘eenvoudig’ een groot compliment’

Ondernemersbijdragen
17 november 2017

Kalfshersenen, nieren en zwezerik: het is vooral zijn orgaanvlees waar bistro L’ami Jac bekend om staat. Zoals eigenaar en chefkok Jac Rijks zelf zegt: “Er is geen stad in Nederland waar…

Cheers! Zondag proost je bij Gastmaal Café met wijn uit een enorm wijnvat

Eten & drinken
17 november 2017

Nog geen plannen voor komende zondag 19 november? En ben je toe aan een heerlijk, luie zondagmiddag met goed gezelschap, ditto wijn en heerlijke hapjes? Dan moet je bij Gastmaal…

Dit is waarom je je volgende maaltijd bij Spare Rib Express wilt bestellen

Eten & drinken
16 november 2017

Is er iets fijner dan na een lange werkdag op de bank ploffen, je avondmaaltijd bij elkaar te swipen en te wachten totdat de koerier met een goedgevulde tas vol lekkers aanbelt?…

Pagina 2 van 35