Op Zuid is vier maanden open: ‘Echt een aanwinst voor de stad’

Aangeboden door Op Zuid 27 juli 2018

De nieuwste aanwinst van Hoograven, Op Zuid, is inmiddels vier maanden geopend. De eerste gasten hebben er gegeten, gedronken en feest gevierd. Hoe zij het vonden? Dat lees je hier!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De langste avondzon-uren

Wout schrijft: “Op Zuid heeft een gezellig, ongedwongen, ontspannen en warme sfeer. Het industriële gebouw met schoorsteen straalt iets bijzonders uit! En het interieur en terras aan de kade van de Vaartsche Rijn zijn heel mooi. Er is een verrassend gevarieerde menukaart waarvan de bietentartaar, Iberico houtoven pizza met truffel, ultralichte Franse rosé en mijn favoriet van de tap – Franciskaner Weizen – heerlijk smaakte. De vijftien tapbieren zijn sowieso een goede reden om hier vaker te komen! En voor het gratis kraanwater met munt scoort Op Zuid ook extra punten. Net als voor de vriendelijke, Engelstalige bediening en het terras en het aantal uren dat je hier nog van de avondzon kan genieten. Het is echt een aanwinst voor Hoograven én de stad!

OP ZUID

Lekker eten

Margit vindt: “De veggie pizza bij Op Zuid is lekker en heel goed belegd. De burger, spareribs en fish zijn ook heerlijk. Verder is het persoon vriendelijk en is de inrichting heel gezellig. We komen er zeker nog een keer terug!”

Op Zuid Utrecht

Prachtige plek aan het water

Ashley schrijft: “Prachtig plekje aan het water, echt een aanwinst. Ik heb hier gisteravond tijdens de opening mijn verjaardag gevierd met een grote groep en het beviel zo goed dat we vandaag met het gezin gingen borrelen. Personeel is vriendelijk en denkt met je mee, het interieur is leuk en -niet onbelangrijk- de bitterballen zijn fantastisch!”

Op Zuid Utrecht

Aanwinst voor de wijk

Alke houdt het kort en krachtig en schrijft over Op Zuid: “Mooie locatie, mooie bierkaart, lekkere hapjes! Aanwinst voor de wijk!”

OP ZUID

Schrijf jij de volgende review over Op Zuid?

De eerste reacties over Op Zuid zijn lekker positief en dat betekent dat je nu nog meer reden hebt om langs te gaan bij deze nieuwste aanwinst in Hoograven. Zeker nu de zon bovenmatig veel schijnt, is dit een heerlijk plek om te genieten van een biertje, lekkere bite en een koel briesje!

Op Zuid Utrecht

Op Zuid bars

Nu gesloten11:30 - 00:00

Neerlandiakade 2a/b , Utrecht

Bekijk meer:bars
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.