Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op Zuid bestaat één jaar: ‘Er hangt hier een goede en gezellige sfeer’

Aangeboden door Op Zuid 17 mei 2019

Op Zuid opende precies één jaar geleden voor het eerst de deuren. In de twaalf maanden die het restaurant nu bestaat, hebben al heel wat mensen hier genoten van een lekker hapje en drankje. Staat een bezoekje aan Op Zuid op jouw to-do lijst? De Utrechters die je voorgingen, vertellen graag waarom je hier zeker heen wil.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Fantastisch terras

Op Zuid
Foto: Op Zuid

“In de zomer ben ik heel vaak bij Op Zuid geweest”, schrijft Saar. “Ik was toen al heel erg enthousiast. Alleen al het terras aan het water is fantastisch!” Zak onderuit met een koel drankje in je hand, en je waant je zo op vakantie. Al is Op Zuid echt niet alleen in de zomer leuk: “Ook in de winter is het een topplek. Je kunt hier heel fijn afspreken als je met de auto bent. Het eten is heerlijk, de inrichting is smaakvol en iedereen is heel gastvrij.”

Heel erg lekker eten

Pizza
Foto: Op Zuid, via Facebook

Dewi heeft een heerlijke avond gehad bij Op Zuid. De reden? Het overheerlijke eten. “Als voorgerecht kan ik de focaccia van harte aanbevelen! Als hoofdgerecht hadden we de halve kip en pizza. De kip met pittige marinade was heel erg lekker, en ook de pizza viel in de smaak. We sloten af met tiramisu; ook die smaakte heel goed.” Tel daar de leuke bediening bij op, en je avond kan niet meer stuk, aldus Dewi.

Thumbs up voor de bediening

Op Zuid
Foto: Op Zuid

“We waren hier voor de tweede keer”, schrijft Ruud. Waarom hij is teruggekomen na zijn eerste bezoek? “Er hangt een goede en gezellige sfeer. Bovendien is het personeel vriendelijk. We kregen een duidelijke uitleg bij de kaart én wat er buiten de kaart om was. Ook leuk is het grote assortiment bieren op tap en op fles.”

Aanwinst voor de stad

Op Zuid
Foto: Op Zuid

Pauline kan kort zijn over haar bezoek aan Op Zuid. “Een leuke plek met vriendelijke bediening én lekker eten. Een aanwinst voor Utrecht!”

Nu jij?

Op Zuid
Foto: Op Zuid

Na het lezen van al die lovende recensies wil je natuurlijk gewoon met eigen ogen zien wat Op Zuid zo’n fijne plek maakt. Met de zomer in het vooruitzicht, is dit wat ons betreft het perfecte moment om je naar Hoograven te haasten en plaats te nemen op het terras van Op Zuid!

Van 19 tot en met 26 mei 2019 kun je, ter ere van de verjaardag van Op Zuid, ‘Nog eentje’ bestellen. Dit blonde lentebiertje van Bird Brewery kost maar €3,65.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Op Zuid. Meer over Op Zuid ontdekken?

Op Zuid bars

Gesloten11:30 - 00:00

Neerlandiakade 2a/b , Utrecht

Bekijk meer:bars
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.