Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze plek in Park Oog in Al drink je heerlijke chococolademelk

Door Liselotte Idema 17 december 2016

Het is december, praktisch winter en dat betekent dat het dé tijd van het jaar is om liters chocolademelk naar binnen te werken. Het kan op veel verschillende plekken in Utrecht. Onze tip? Ga naar Theeschenkerij De Tuinkamer in Park Oog in Al. Toffe plek én je drinkt er loei goede chocolademelk. 

Als je nog nooit bij het theehuis in Park Oog in Al bent geweest; ga je schamen. Het is een van de fijnste, verstopte plekken in Utrecht waar je knus binnen kunt zitten nippen aan een kop thee. Of aan een warme chocolademelk dus, zoals wij deden.

Warme melk met blokjes chocola

Wat er zo speciaal is aan die chocolademelk? Je kiest zelf hoe je hem samenstelt. In een beeldig kopje krijg je warme melk, met daarnaast op een schoteltje stukjes chocolade. In ons geval melk en puur, maar je kunt ook kiezen voor wit. Of een combinatie van een paar, of alle smaken. Verser krijg je je chocolademelk niet. Geen te ‘zoete meuk’, maar een echt lekker kopje chocolademelk.

Net een huiskamer

Vergeet tijdens het proeven van die lekkere warme choco niet om je heen te kijken. De lichte zaak is prachtig ingericht, het voelt er als een huiskamer. En voor of na het kopje chocolademelk wandel je lekker door het park in Oog in Al.

Mocht je je afvragen waar het theehuis ligt: vlak bij de Rijks Munt in Utrecht West. Op steenworp afstand van Utrecht Centraal.

Meer over

Eten & drinken

adv.