Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op de bank genieten van empanadas of burrito’s? Dit Mexicaanse restaurant bezorgt thuis!

Aangeboden door Popocatepetl 7 oktober 2020

Hoe leuk het ook is om uit eten te gaan:  er zijn van die avonden dat je niets liever wilt dan onder een dekentje kruipen en lekker een serie kijken op de bank. Gelukkig kun je in zo’n geval gewoon lekker makkelijk eten bestellen en laten thuisbezorgen. Wist je al dat Mexicaans restaurant Popocatepetl ook thuisbezorgt? Nee? Tijd om het héél snel eens zelf te ervaren!

Onder fans van de Mexicaanse keuken behoeft ‘Popo’ al lang geen introductie meer. Het gezellige restaurant aan de Nobelstraat serveert diverse typisch Mexicaanse gerechten en snacks, zoals nacho’s met diverse toppings en heerlijke fajita’s, enchillada’s en burrito’s waarvan jij zelf kiest wat de vulling wordt. ¡Qué rico! 

Tekst gaat verder onder de foto

Nieuw op de kaart

Naast de Mexicaanse klassiekers die Popo altijd serveert, komen er zo nu en dan ook nieuwe opties bij op het menu. Zo kun je sinds kort ook heerlijke kip of vega empanada’s met salsa dip laten thuisbezorgen. Ook nieuw op het menu: de bekende zoete padrón pepers. Bij Popo geven ze het gerecht bovendien een leuke twist, omdat de chef ze bakt met zout én een vleugje sinaasappel.

Op het Thuisbezorgd-menu staan bovendien ook altijd weekspecials. Op dit moment heb je keuze uit sweet spare ribs en pollo picante (een gekruide halve kip). Beide gerechten worden bezorgd met een portie frietjes en coleslaw.

Proosten met een Mexicaanse cerveza

Zo’n Mexicaanse maaltijd smaakt natuurlijk nóg lekkerder met een koel biertje erbij. Gelukkig kun je die ook bestellen bij Popo. Als je bij Thuisbezorgd naar het kopje ‘Drinks’ gaat vind je een overzicht van alle dranken. Ga voor een heerlijk koud Corona-biertje of kies voor een flesje Desperados met een vleugje tequila.

Bestellen maar!

Nog geen boodschappen gedaan voor vanavond? Een prima excuus om dan meteen te bestellen bij Popo. Bij bestellingen van €30,- of meer krijg je bovendien een gratis strand(rug)tasje van het biermerk Corona.

Lees ook:

eten bij popocatepetl 2020

Fajita’s, churros en nog meer lekkers: wij gingen eten bij Mexicaans restaurant Popocatepetl

Met dit grijze weer zouden wij het liefst meteen op het vliegtuig stappen naar een willekeurige zonn...

Mexicaans restaurant ‘Popo’ tipt: deze lekkere cocktails maak je supermakkelijk zelfDeze bijdrage wordt je aangeboden door Popocatepetl. Meer over Popocatepetl ontdekken?

Popocatepetl

restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Nobelstraat 163, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.