Voor deze verborgen Utrechtse cocktailbar fiets je met liefde even om

Aangeboden door One24 13 april 2019

Of je nu uitgaat met vrienden, gaat borrelen met collega’s of indruk wilt maken op je date: met een avond cocktails drinken zit je altijd goed. Voor heerlijke cocktails die nét even anders zijn, ben je bij One24 aan het juiste adres. Hier vind je op de kaart geen saaie mojito of tequila sunrise, maar cocktails zoals je ze nog nooit eerder dronk.

Cocktail met een Utrechtse twist

Alle cocktails die bij One24 voor je neus verschijnen, zien eruit om door een ringetje te halen zo mooi. Hét ultieme voorbeeld is toch wel de One24 flaming vulcano. Je bewondert het drankje op de foto hierboven. Als je na het drinken van deze bijzondere cocktail niet in vuur en vlam staat, weten wij het ook niet meer!

Maar natuurlijk gaat het uiteindelijk vooral om de smaak, en ook daarmee zit het wel goed. Een cocktail die je echt moet proeven als je hier bent, is de One24 Espresso Martini. Niet voor niets wordt dit drankje op de kaart aangeduid als ‘bartender’s favourite’! Het bijzondere aan deze cocktail is dat er een Utrechtse likeur in is verwerkt, namelijk de ‘Utrecht crème brûlee licorette’. In de mix met wodka, espresso en een heerlijk zoete suikersiroop levert dat een overheerlijke cocktail op. Hoe het shaken in z’n werk gaat, kun je hieronder vast bekijken:

ESPRESSO MARTINI

𝐄𝐒𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒𝐎 𝐌𝐀𝐑𝐓𝐈𝐍𝐈Een cocktail met een dubbele kick! Een kick van de vodka, en een kick van de versgezette espresso. Deze twee krachtpatsers brengt Brecht tot een geheel, samen met suikersiroop en de enige echte Utrecht crème brûlee licorette. Wil jij weten hoe je deze goddelijke cocktail maakt? Brecht laat het je zien! #cocktail #espressomartini #coffeeiscalling

Posted by One24 on Friday, 5 April 2019

Smaakpapillen op scherp

Ben je na het proeven van de smaakvolle Espresso Martini toe aan iets heel anders? Ook dat kan geregeld worden. Op de cocktailkaart staan namelijk meer dan genoeg andere opties. Neem bijvoorbeeld The Long Possick; een sprankelende mix van limoncello, vlierbloesemlikeur, gin en cava. Ook heel fris én lekker zoet is Back to the 80’s, een cocktail gemaakt met wodka, Malibu, Blue Curaçao, suikersiroop en limoensap.

Mocktails voor de Bob

Drink je geen alcohol of ben je de Bob? Dan kies je gewoon voor één van de mocktails van One24! Die zijn namelijk net zo lekker als de reguliere cocktails. Waarom dat zo is, leggen we je natuurlijk graag uit, maar eerlijk is eerlijk; eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan proeven.

Tekst gaat verder onder de foto

Hugo Thomassen Photographer ©

En we gaan nog niet naar huis

Als de cocktails achter de kiezen zijn, hoef je natuurlijk niet direct naar huis te gaan. Vanaf One24 is het slechts 25 minuten fietsen naar hartje stad, zodat je het feestje daar gewoon kunt voortzetten. Kroegentocht, anyone? Als je liever van tevoren iets leuks doet, dan zijn er ook genoeg mogelijkheden. Een tip voor de waaghalzen onder ons, is om te gaan indoor skydiven. City Skydive Utrecht ligt op slechts tien minuten fietsen van One24. Meer zin in iets cultureels? Dan kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Kasteel de Haar, gelegen op zo’n twintig minuten fietsen. Als je toevallig op zoek was naar leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest, werkuitje of vriendenweekend is dat nu dus geregeld, chill!Deze bijdrage wordt je aangeboden door One24. Meer over One24 ontdekken?

One24

restaurants en horeca

Nu open06:30 - 00:00

Floraweg 25, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.