Onbeperkt lekkers proeven voor een fijn prijsje: foodhall FoodExplore is open

Aangeboden door Foodhall FoodExplore 29 augustus 2017

Steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag gingen ons al voor, dus natúúrlijk kan Utrecht niet achterblijven. Waar we het over hebben? Een foodhall, natuurlijk: een megarestaurant met verschillende foodstands waar je in een avond gerechten van over de hele wereld eet. Van sushi tot tapas en van Italiaans ijs tot Hollandse kost: je proeft het vanaf nu allemaal bij de twintig foodstands van FoodExplore, gevestigd in winkelcomplex The Wall.

Onbeperkt proeven voor een fijn prijsje

De laatste weken van augustus staan voor FoodExplore in het teken van de soft opening, waarbij de puntjes op de ‘i’ worden gezet voor de officiële opening in september. Bijna alle foodstands zijn al geopend en je bent hartstikke welkom om te smullen van al het lekkers dat FoodExplore biedt. En dat kan nog tot 31 augustus voor een héél fijn prijsje. Voor €25,- mag je twee uur lang bestellen wat je wilt. Ja, je leest het goed: inclusief drankjes!

Van kip aan ’t spit tot sushi

Waar je allemaal uit kunt kiezen? Wat dacht je van Vietnamese loempia’s, sushi, ambachtelijke friet, vers seafood, kip van het spit, Spaanse tapas en Italiaanse gelato’s? En er zijn nog veel meer culinaire hoogstandjes te bestellen bij de verschillende foodstands. Ook als je vegetariër bent kun je je hart ophalen bij FoodExplore, want er zijn genoeg heerlijke opties zonder vlees of vis.

Lekker eten én lekker zitten

FoodExplore is een verzameling van twintig foodstands. Stuk voor stuk met gespecialiseerde en gepassioneerde chefs aan het roer die je maar wat graag van hun specialiteiten laten proeven. Een soort permanent foodfestival, dus? Ja, en nee. Het verschil zit hem onder andere in het comfortabele zitplekken. “Fijn kunnen zitten tijdens het eten geeft gasten een totaal andere ervaring”, zegt ondernemer Wengin Qui, die aan het hoofd staat van FoodExplore. “Daarom zijn er meerdere comfortabele zithoeken die er stuk voor stuk anders uitzien.” Zo vind je bij FoodExplore hoge bartafels, loungebanken en zelfs een binnenterras. Ook kinderen zijn welkom bij FoodExplore: er is een speciale foodstands voor kleintjes. Als je kids uitgegeten zijn kunnen ze – onder het toeziend oog van een nanny – hun energie kwijt in de speelzone.

Loopt het water je inmiddels in de mond en heb je zin om al het lekkers van FoodExplore te proeven? Vergeet dan niet van tevoren te reserveren. Eet smakelijk!

Foodhall FoodExplore all you can eat

Nu gesloten16:30 - 22:30

Hertogwetering 195, Utrecht

Bekijk meer:all you can eat

adv.