Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: onbeperkt lekkers eten én drinken bij deze Utrechtse foodhall is een feestje

Aangeboden door Restaurant FoodExplore 6 november 2019

Schep jij je bordje het liefst vol met paëlla en tapas, of ga je toch eerder voor sushi? Bij FoodExplore hoef je niet te kiezen, want hier vind je maar liefst 22 (!) verschillende foodstands met eten van over de hele wereld. Het concept is geïnspireerd op foodhallen zoals je ze kent uit steden als Amsterdam en Rotterdam. En het allermooiste is: voor één vaste prijs mag je zoveel eten én drinken als je maar wilt!

Op culinaire ontdekkingsreis

Ga je een avondje eten bij FoodExplore, dan staat je een culinaire ontdekkingsreis te wachten. Met maar liefst 22 verschillende foodstands valt hier héél wat te proeven! Voor fans van de Aziatische keuken zijn er bijvoorbeeld foodstands met verse sushi en sashimi en Vietnamese pho. Ga je liever voor een goed stuk vlees? Wandel dan langs de stands met kebab of Argentijnse steak. Verder kun je ook eten laten wokken, crêpes laten bakken of je eigen salade samenstellen. Leuk om te weten: bij veel van de foodstands wordt je eten ter plekke bereid. Verser dan dat wordt het niet!

Frisdranken, bier én wijn zijn trouwens bij de vaste prijs inbegrepen. Je kunt dus zo vaak je wilt even langs één van de koelkasten of de bar lopen voor een lekker drankje.

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: FoodExplore
Foto: FoodExplore
Foto: FoodExplore
Foto: FoodExplore

Lekker zoet

Alsof die 22 foodstands nog niet genoeg waren, vind je bij FoodExplore ook een flinke toetjesafdeling. Je kunt onder andere gaan voor slush, schepijs, kleine taartjes en frozen yoghurt. Het assortiment verandert trouwens regelmatig. Zo zijn er onlangs verschillende smaken kokosmakronen van Madame Cocos aan het toetjesbuffet toegevoegd. Lekker!

Een hele scherpe prijs

Een avondje onbeperkt eten én drinken bij FoodExplore kan al vanaf €31,50 per volwassene. Voor deze prijs mag je doordeweeks twee uur lang komen dineren. Blijf je liever drie of zelfs vier uur aan tafel, dan betaal je iets meer. Kom je in het weekend, dan betaal je voor een twee uur durend diner €34,50. Kinderen van drie tot zeven jaar eten mee vanaf €12,50, en kinderen van acht tot elf jaar betalen €15,50.

Alsof de reguliere prijzen nog niet scherp genoeg zijn, geeft FoodExplore op verschillende dagen een mooie korting. Maandag is B2B-dag. Laat je jouw visitekaartje achter aan de balie, dan betaalt iedereen aan tafel slechts €28,50. Dinsdag profiteren senioren: zij eten dan maar slechts €26,50 per persoon. Wil je met het gezin komen eten? Dan is het slim om op woensdag te komen, want kinderen eten dan mee voor maar €11,50.

Toplocatie

Restaurant FoodExplore is gevestigd in winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn. Vanuit de binnenstad van Utrecht ben je er zo, want de bus stopt zo goed als voor de deur én station Leidsche Rijn is op loopafstand. Ook met de auto is FoodExplore goed bereikbaar. Bovendien is parkeren de eerste twee uur gratis. Daarna betaal je €1,- per uur.

Zelf ervaren hoe leuk en lekker een avondje bij FoodExplore kan zijn? Tijd om een tafel te reserveren via de oranje button hieronder!

Lees ook:

Hé, jarige! 9 x dit krijg je in Utrecht allemaal gratis op je verjaardag

Jaaa, indebuurt is jarig! Vandaag bestaan we precies drie jaar. Bij een verjaardag horen natuurlijk ...

Zoveel als je op kunt: 6 x all you can eat in UtrechtDeze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant FoodExplore. Meer over Restaurant FoodExplore ontdekken?

Restaurant FoodExplore

all you can eat

Gesloten16:30 - 22:00

Hertogswetering 195, Utrecht

Bekijk meer:all you can eat

adv.