Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Om van te watertanden! Dit staat er op de nieuwe kaart van restaurant Noir

Aangeboden door Restaurant Noir 3 februari 2020

Dat is nog eens nieuws waar wij blij van worden: restaurant Noir heeft een nieuwe kaart! Er is gekozen om de kaart kleiner te maken en vaker te wisselen. Wij vertellen je wat je kunt verwachten! 

Voor wie Noir nog niet kent: het restaurant is gevestigd aan de Lange Nieuwstraat, en blinkt uit in het serveren van wat zij bestempelen als ”chique ordinaire Franse gerechten”. Tel daarbij op dat de drankenkaart ongelooflijk uitgebreid is, en je begrijpt: een avondje eten bij Noir is met recht een culinair feest te noemen!

Vaker wisselen

“We merkten dat veel mensen zich willen laten verrassen, dus hebben we gekozen voor een kleinere menukaart en meer nadruk op het verrassingsmenu”, legt Noir mede-eigenaar Arnaud Verbeek ons uit. “Bovendien zullen we de kaart regelmatiger gaan wisselen. Al blijft ons uitgangspunt hetzelfde: klassieke gerechten als basis, maar wel in onze eigen stijl.”

Tekst gaat verder onder de foto

Smakelijke kaart

Je kunt bij Noir dus kiezen voor een dagelijks wisselend menu of er een samenstellen van de nieuwe kaart. Wat daar zoal op staat? Bij het voor- en hoofdgerecht heb je telkens keuze uit drie verschillende gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijk langzaam gegaard buikspek met zuurkoolcrème, zoetzure pompoen en pommes gaufrettes? Ook lekker: osssenstaart met pancetta, geroosterde pastinaak en roseval aardappelen of een groene kool pastei met dadel, aardpeercrème en tête de moine kaas. Naast deze gerechten kun je, om te beginnen, ook diverse kazen, charcuterie en brood bestellen.

Wat je ook doet: laat genoeg ruimte over voor le dessert. De gloednieuwe kaart bevat vier verschillende nagerechten, waaronder een tartelette met chocolade, noten en vijg en in earl grey geconfijte peer met peer-kardemomsorbet en amandelcrumble. Ook mogelijk: een kaasplankje samenstellen. Lekker!

Lees ook:

Noir kaasfondue

Voor de kaasliefhebbers: hier in Utrecht geniet je van een heerlijke kaasfondue

Ben jij zo iemand die 's nachts wakker gemaakt kan worden voor kaas? Kom dan eens bij restaurant Noi...

Dit Utrechtse restaurant staat in de Lekker500 én heeft een zwarte (!) gin gelanceerd

Frans dineren voor een Hollandse prijs doe je bij restaurant Noir

Dit zijn de favoriete restaurants van indebuurt-redacteurenMeer over Restaurant Noir ontdekken?

Restaurant Noir

restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 23:00

Lange Nieuwstraat 88, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.