5 x heerlijke ‘happies’ op de nieuwe menukaart van café Nieuwe Dikke Dries

Aangeboden door Nieuwe Dikke Dries 6 mei 2019

“Pa, die menukaart van jou kan écht niet meer. Zo oubollig”, aldus de dochter van Jos de Winter, eigenaar van café Nieuwe Dikke Dries. Daar moet ik wat mee, dacht Jos. De café-eigenaar gaf zijn dochter en schoonzoon carte blanche om een nieuwe menukaart te bedenken en zo geschiedde. Klassiekers zijn in een nieuw jasje gestoken, en daarnaast zijn er meer kleine gerechten om te delen bij gekomen. Wij zetten vast vijf happies van de nieuwe kaart voor je op een rij.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Corpsbal Classic 2.0

Corpsbal Classic 2.0 Dikke Dries
Foto: Nieuwe Dikke Dries

Eerlijk is eerlijk; alleen al bij het zien van deze foto loopt het water ons in de mond. Wat je ziet? De Corpsbal Classic 2.0: oftewel de moderne variant van een broodje bal. Bij Nieuwe Dikke Dries wordt de gehaktbal geserveerd op een Duitse Laugen bun. Het geheel wordt afgemaakt met krokant gebakken uitjes en de beroemde burgersaus volgens geheim recept. Bestel er een biertje bij en jouw dag kan niet meer stuk!

Hot chicken dog

Hot chicken dog Nieuwe Dikke Dries
Foto: Nieuwe Dikke Dries

Lijkt zo’n Laugen bun je wel wat, maar ben je geen fan van een gehaktbal? Dan kun je ook altijd kiezen voor de hot chicken dog. Een heerlijke hotdog van kip op een zacht broodje: dat klinkt goed! Voeg daar nog wat cheddar en jalapeñopepers aan toe en je hebt een heerlijk maaltje.

Caesar salade Dikke Dries

Caesar Salade Dikke Dries
Foto: Nieuwe Dikke Dries

Voor de liefhebbers van salade serveert Nieuwe Dikke Dries een eigen variant van de bekende Caesar salade. Kies je voor dit gerecht, dan krijg je een goedgevulde salade voor je neus met heerlijk krokante kip, bacon en oude kaas. Uiteraard royaal overgoten met Caesar-dressing.

Borrelplank Dikke Dries

Borrelplank Dikke Dries
Foto: Nieuwe Dikke Dries

Heb je meer zin in wat kleine borrelhapjes? Dan bestel je toch gewoon de borrelplank! Ga je voor deze optie, dan krijg je van alles wat op tafel. Olijven, jonge en oude kaas, bitterballen, ossenworst en brood… Wij weten wel waar jouw volgende vrijmibo gaat plaatsvinden!

Nacho’s XL

Nacho's XL Nieuwe Dikke Dries
Foto: Nieuwe Dikke Dries

Nog zo’n happie die wat ons betreft niet mag ontbreken bij de borrel: de nacho’s XL! Wat je krijgt? Een schaal vol krokante chips, gekruid gehakt en een flinke portie gesmolten cheddar. Pas op voor je vingers, want de schaal komt zo uit de oven. Natuurlijk zou dit niet compleet zijn zonder een lekkere salsa en guacamole, dus die krijg je er ook bij. En als je met een grote groep bent, kun je er ook extra kaas, bonen of gehakt bij bestellen.

Het terras op!

Wil je al die lekkere nieuwe happies zelf komen proeven? Je bent van harte welkom in het café of op het terras van Nieuwe Dikke Dries. Bestel verschillende gerechten en proef lekker van alles wat. Nog steeds hongerig? Dan bestel je gewoon wat bij! Via de oranje button onderaan dit artikel bekijk je wat er nog meer op de nieuwe menukaart staat. Via Instagram blijf je op de hoogte van wat er verder nog speelt bij Nieuwe Dikke Dries.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nieuwe Dikke Dries. Meer over Nieuwe Dikke Dries ontdekken?

Nieuwe Dikke Dries cafés

Nu gesloten12:00 - 03:00

Oudkerkhof 36, Utrecht

Bekijk meer:cafés
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.