Nieuw bij De Utrechter: high tea, proeverijen en een weekendbrunch

Aangeboden door De Utrechter 30 juni 2018

Je school- (of werk)jaar goed afronden en de zomer smaakvol beginnen? Dat doe je bij De Utrechter op het Vredenburg. De brasserie heeft er een aantal gloednieuwe arrangementen bij die je (mid)dag met vrienden en familie een stuk smaakvoller zullen maken. Wat dacht je van een high tea, weekendbrunch of proeverijen van whiskey, speciaalbier en wijn?

Voor alle smulpapen: high tea

Wat je je voor moet stellen bij de high tea van De Utrechter? Zoete en hartige happen, geserveerd op de enige echte De Utrechter plank. Met koffie of verantwoorde thee van Frank About Tea. Een lading zoete en hartige hapjes erbij en je verwenmoment is compleet! Lekker op ieder moment in de week en daarom kun je de high tea dagelijks bij De Utrechter reserveren, tussen 13.30 en 16.00 uur.

Tekst loopt door onder de foto.

de-utrechter-1 ontbijten

Ontbijt + lunch + weekend = Weekend Brunch

We weten het allemaal: in het weekend kan je ontbijt zomaar veranderen in een lunch. Lekker uitslapen sluit je namelijk niet uit. Wat je dan het beste kunt doen, is brunchen. De Utrechter heeft sinds kort een heerlijke weekend brunch, te boeken op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 13.00 uur. Wat ons betreft een dikke aanrader! De brunch is samengesteld met lokale producten als vers brood van bakkerij Vroeg, zuivel van de Brienenshof en vlees van Slagerij Ferry Lempers. Geserveerd op de enige echte De Utrechter plank, zodat je al dat lekkers gezellig kunt delen met je tafelgenoten.

Proeverijen met bijpassende happen

Ken je dat? Dat je op een verjaardag zit en ze vragen welk taartje je wilt, en dat je dan eigenlijk het liefst een stukje wilt van alle opties? Dat hebben ze bij De Utrechter nou regelmatig! En dan vooral met speciaalbieren, wijnen en whiskeys. En daarom hebben ze voor elke van deze dranken een proeverij samengesteld, die gecombineerd wordt met lekkere happen uit de keuken. Zo kun je zo veel mogelijk proeven en genieten van al het lekkers dat er in De Utrechter bar en keuken gemaakt wordt.

Meer weten over de arrangementen? Check de website van De Utrechter

De Utrechter

cafés

Nu open08:00 - 23:00

Vredenburg 40, Utrecht

Bekijk meer:cafés

adv.