Miyagi and Jones pakt uit voor de ladies: 50% korting op een diner voor twee!

Aangeboden door Miyagi and Jones 5 juni 2018

Bij Miyagi and Jones aan het Veemartkplein hebben ze weer een te gekke actie in het leven geroepen. Deze Utrechtse hidden gem staat tot en met 15 juli in het teken van de Lady Weeks.

“Ons concept sluit perfect aan bij een heerlijke night out with the girls (and guys) met lekker eten, verrassende cocktails en fijne wijntjes,” vertelt mede-eigenaar Rick Ram. “Daarnaast is het, in deze tijd, nooit verkeerd om lieve woorden naar elkaar uit te spreken. Door onze drukke levens sneeuwen vriendschappen en lieve woorden nog wel eens onder en daar zijn de Lady Weeks een smakelijke en gezellige oplossing voor.”

Lieve woorden

Geen waardecheques of actiecoupons. Bij Miyagi and Jones krijg je korting op het diner door iets liefs te zeggen. Hoe dat precies werkt? Nou zo!

  • Stuur je tafelpartner(s) een lief bericht via Facebook of Instagram
  • Tag daarin Miyagi and Jones
  • En ontvang je korting door het bericht te laten zien bij het maken van de reservering

Iedere tweede dame in het tafelgezelschap ontvangt nu 50% korting op het drie of viergangendiner. Benieuwd naar de voorwaarden? Lees dan even verder op de site van Miyagi and Jones.

Tijd voor de dames

Naast het uitdragen van positiviteit is het na een lange periode van buitenspel, knotsgekke wedstrijden en een nieuwe bondscoach, voor de heren weer tijd om wat extra waardering te geven aan de dames in hun leven. “Nu het voetbalseizoen is afgelopen, Nederland niet mee doet aan het WK en we niet allemaal spontaan voor België juichen, zijn de Lady Weeks ideaal om de dames eens goed in het zonnetje te zetten,” besluit Rick.

Ook van de Lady Weeks profiteren bij Miyagi & Jones? Deel jouw lieve woorden via Facebook of Instagram, reserveer via 030 – 307 5088 of via de site van Miyagi and Jones en geniet van deze heerlijke korting. Miyagi and Jones is iedere dag geopend vanaf 15.00 uur. 

Miyagi and Jones

restaurants en horeca

Nu gesloten15:00 - 01:00

Veemarktplein 42, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.