Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nóg meer sushi en sashimi: MiLi heeft een nieuwe kaart om van te watertanden

Aangeboden door MiLi 5 juni 2020

Feest bij restaurant MiLi! Het Aziatische fusion restaurant aan de bruisende Biltstraat kan eindelijk weer gasten verwelkomen én daarnaast heeft de zaak een gloednieuwe kaart gelanceerd. We kunnen vast verklappen: van dat nieuwe menu word je vast héél blij als je (net als wij!) gek bent op sushi.

“We merkten vooral dat vanuit gasten veel vraag was naar sushi en sashimi. Vandaar dat beide nog meer terugkomen op onze nieuwe kaart”, vertelt Gao Xiang Cheng, eigenaar van MiLi. “Al vind je ook nog steeds klassiekers van het vorige menu, zoals de crispy duck, beef MiLi en garlic shrimp.”

Zoveel lekkers

Op de nieuwe kaart van MiLi staan verschillende sushisoorten, waaronder maki’s met avocado, zalm of avocado en uramaki’s met krokante garnaal of (geflambeerde) zalm. Lekker! Kun je niet kiezen? Dan bestel je gewoon het chef’s special sushi plateau!

Verder vind je op de kaart verschillende vlees-, vis en vegagerechten. Wat dacht je van octopus met tempura en gember of coquilles met glasnoedels, bosui en knoflook? Keuze genoeg! De volledige menukaart bekijk je hier.

Tekst gaat verder onder de foto

Mi Li
Foto: MiLi

Eindelijk weer open

Net als alle horeca in ons land was MiLi ook noodgedwongen een paar weken dicht. “Gelukkig konden we die tijd wel gebruiken om aan ons nieuwe menu te werken”, aldus Gao. Hoe hij het vindt om weer open te zijn? “Ik heb er gemengde gevoelens over, omdat je nu toch niet terug kunt naar ‘normaal’. Al wordt het gelukkig wel steeds wat beter.”

Reserveren voor je bezoek

Zin om de nieuwe gerechten van MiLi te proeven? Reserveer dan direct een tafeltje via de website. In verband met corona werkt het restaurant op vrijdag en zaterdag met shifts. “De eerste duurt van 17.00 tot 19.30 uur en de tweede begint om 19.45 uur en loopt tot sluitingstijd”, legt Gao uit. “Voor de veiligheid serveren we alles uit op afstand, door het op een karretje te plaatsen of op een andere tafel neer te zetten.”

Lees ook:

Mi Li

Dit is waarom je vandaag nog een tafel wil reserveren bij Aziatisch restaurant Mi Li

Afgelopen week was het feest op de redactie van indebuurt! We mochten uit eten bij Aziatisch shared-...

Tip: bij dit restaurant mag je voor een vaste prijs zoveel bestellen als je wilt

8 x superleuke adresjes aan de Utrechtse Biltstraat

Dit zijn onze favoriete Utrechtse bezorgrestaurantsDeze bijdrage wordt je aangeboden door MiLi. Meer over MiLi ontdekken?

MiLi

restaurants en horeca

Biltstraat 47, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.