Luxe Japans tiengangendiner voor een scherpe prijs: hier moet je zijn

Aangeboden door Restaurant Juliana 2 mei 2019

Denk je aan Japans eten, dan denk je waarschijnlijk meteen aan sushi. Hoe lekker we sushi ook vinden; de Japanse keuken heeft echt nog véél meer te bieden dan dit gerecht alleen. Wat dan zoal, vraag je je af? Daar kun je nu achter komen bij Restaurant Juliana. Voor een luxe teppanyaki tiengangendiner betaal je de hele maand mei slechts €39,50 in plaats van €65,-. 

Teppan-wattes?

Als je bij Restaurant Juliana langskomt voor het tiengangendiner, kun je je opmaken voor een heerlijk culinaire avond. In dit arrangement is een hoofdrol weggelegd voor de teppanyaki: een traditionele bereidingswijze waarbij het eten op een ijzeren plaat wordt gegaard. Doordat er voor het grillen maar weinig olie nodig is, zijn gerechten van de teppanyaki minder vet en dus een stuk gezonder. Bovendien wordt er gekookt op hoog vuur en dat ziet er héél spectaculair uit!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Restaurant Juliana
Foto: Restaurant Juliana
Foto: Restaurant Juliana

Van alles wat

Tijdens het tiengangendiner zal de chef van Restaurant Juliana je diverse soorten vis, vlees en kip van de teppanyaki voorschotelen. Tijdens het eten zit je – letterlijk – dicht op het vuur, zodat je met eigen ogen ziet hoe jouw eten wordt bereid. Zodra de gerechten klaar zijn, krijg jij ze direct op je bord; verser dan dat wordt het niet! Behalve eten van de teppanyaki krijg je tijdens het tiengangendiner ook andere gerechten voorgeschoteld, waaronder diverse soorten sushi. Het diner wordt afgesloten met een overheerlijk toetje van ijs met vers fruit. Wat je verder nog kunt verwachten, is een verrassing…

Zo werkt het

Wil jij komen genieten van dit uitgebreide tiengangendiner met korting? Dit is wat je moet doen:

  • Ga naar de site van Restaurant Juliana
  • Klik op ‘reserveer een tafel’
  • Vul bij de reservering je voornaam in plus (heel belangrijk!) INDEBUURT

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Juliana. Meer over Restaurant Juliana ontdekken?

Restaurant Juliana sushi restaurants

Nu gesloten16:00 - 22:30

Amsterdamsestraatweg 464, Utrecht

Bekijk meer:sushi restaurants

adv.