Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Livemuziek en een heerlijk diner bij je thuis: deze (online) events van Oli Mazí wil je meemaken!

Aangeboden door Oli Mazí 16 november 2020

Deze roerige tijden dwingen veel ondernemers om creatief te zijn, en dat zorgt in onze stad voor heel wat toffe ideeën. Neem bijvoorbeeld Oli Mazí. De mannen achter het Griekse restaurant gaan zelfs nog een stapje verder en brengen niet alleen eten, maar ook entertainment bij je thuis! Op 21 en 28 november organiseert Oli Mazí het event dinner & live music at home, waarbij je – zoals de naam al zegt – een avond lang geniet van heerlijk eten én livemuziek! 

“We hebben nu twee dinner & live music at home avonden georganiseerd en beide keren waren een groot succes”, vertelt Dimitri Chalos van Oli Mazí. “Voor het event brengen we een chef’s menu van drie gangen koelvers bij je thuis, met handige video-instructies voor het opwarmen en garneren. We leveren bovendien in heel Nederland; tijdens de vorige events kregen we bestellingen van Emmeloord tot Heiloo en Rotterdam! Woon je wel in de buurt, dan kun je het diner ook komen afhalen in het restaurant.”

Pubquiz en een liveconcert op je scherm

De events die op de planning staan hebben allebei een ander thema. Dimitri vertelt: “Op zaterdag 21 november staat de avond in het teken van friendsgiving, dat is geïnspireerd op Thanksgiving. We willen deze avond graag stilstaan bij alles waar we dankbaar voor zijn. Er is livemuziek van de Utrechtse blues en rock ’n roll zanger Nikos Tsop én we organiseren een pubquiz over het thema vriendschap. En er is zelfs een leuke prijs te winnen: we verloten een diner voor twee van Oli Mazí!”

Op zaterdag 28 november is het tijd voor een Griekse avond. “Met livemuziek rechtstreeks uit Thessaloniki door bouzukilegende Miltos & Vasilis”, verklapt Dimitri. “Daarnaast zullen we natuurlijk samen toosten met ouzo, de sirtaki dansen én zullen we borden gaan breken!”

Tekst gaat verder onder de foto

Oli Mazí
Foto: Oli Mazí

Net alsof je er even écht uit bent

Bij Oli Mazí vinden ze het belangrijk om de events zo interactief mogelijk te maken, vertelt Dimitri. “Via Zoom heten we eerst iedereen welkom, en ook tijdens het event kunnen mensen gezellig met elkaar chatten. Daarnaast is er een host de avond aan elkaar praat, vragen beantwoordt én zorgt voor de nodige extra gezelligheid. Dat maakt het een hele beleving. Na de vorige edities vlogen de complimenten ons om de oren”, vertelt Dimitri trots. “Veel mensen hebben alweer geboekt! Men ervaarde het echt als een leuke avond uit met één grote familie.”

Culinair diner van chef Nikos

Met het entertainmentgedeelte zit het wel goed tijdens de dinner & live music at home events, maar wat kun je verwachten van het eten? Beide avonden verzorgt chef Nikos van Oli Mazí een heerlijk diner met verfijnde gerechten die zijn geïnspireerd op het thema van de avond.

Zo bereidt hij voor 21 november onder meer een salade met wilde rijst, little gem, tomaatjes en rivierkreeftjes, gamba’s met knoflook en gerookte paprika en honey roasted wintergroenten met pancetta, graviera en pompoenpitten. Op 28 november staan onder meer de volgende gerechten op het menu: Griekse wildzwijnworst in filodeeg, zoete aardappel met feta, amandelen en pimentoncrème en zalm bereid met ouzo, prei en dille. Voor de volledige menu’s kun je een kijkje nemen op de website van het restaurant. Goed om te weten: het diner uitbreiden met een fles wijn of bubbels is mogelijk.

Meemaken? Zo regel je dat!

Wil je dit culinaire en muzikale feestje van Oli Mazí niet missen? Via de website bestel je direct jouw driegangendiner en toegang tot het online event voor € 32,50 per persoon. Je kunt het eten zelf afhalen bij Oli Mazí, maar bezorgen is ook mogelijk (gratis binnen een straal van 20 kilometer rondom het restaurant). Wil je alleen het online event meemaken? Ook dat is mogelijk vanaf € 9,50. Ook als er geen events zijn, kun je trouwens gewoon eten afhalen of laten bezorgen door Oli Mazí.

En kun je nu écht geen genoeg krijgen van Oli Mazí? Maak dan jezelf (of iemand anders) blij met een culinair- of bierpakket van het restaurant. Welke pakketten er zijn, vind je op deze pagina.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Oli Mazí. Meer over Oli Mazí ontdekken?

Oli Mazí


Gesloten17:00 - 00:00

Amsterdamsestraatweg 701E, Utrecht

adv.