Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Hier in Utrecht haal je nu bubble waffles en taiyaki met ijs én heerlijke toppings

Aangeboden door WOK! Asian Streetfood 19 juni 2020

Heerlijk nieuws voor Utrechtse zoetekauwen: vanaf zaterdag 20 juni kun je bij WOK! Asian Streetfood ook terecht voor bubble waffles en taiyaki (een huisgemaakte wafel in de vorm van een vis, red.)! De Aziatische lekkernijen zijn niet alleen een feest voor je smaakpapillen, maar ook voor het oog. Beide snacks worden gevuld met romig softijs (of slagroom in geval van de bubble waffle) én je kunt ze ook nog eens pimpen met allerlei toppings! Zelf proeven? Op 20 juni kan het gratis!

Bubble waffles en taiyaki vinden hun oorsprong in respectievelijk Hong Kong en Japan. Daar zijn beide wafels heel geliefd als streetfood. ‘Daar moeten we iets mee’, dachten ze bij WOK!, en zo gezegd, zo gedaan.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Ga jij voor vers fruit, choco crunch of toch macarons…?

De bubble waffles en taiyaki worden bij WOK! voor je neus bereid en na een minuutje afkoelen is het tijd om je toppings te kiezen. Precies zoals ze het ook in Azië doen! Qua toppings heb je bijvoorbeeld keuze uit spekkoek, macarons, vers fruit, gezoete rode bonen en Kinder Bueno. Het topping-aanbod wordt trouwens regelmatig aangevuld met nieuwe dingen. Loopt het water je al in de mond?!

Heb je wél zin in een lekker romig softijsje, maar niet zo’n zin in een bubble waffle of taiyaki met toppings? WOK! heeft ook hoorntjes: roze met framboossmaak en groene met peersmaak.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht
Foto: indebuurt Utrecht

Dit wil je: taiyaki proeven voor nop

WOK! heeft een hele leuke actie bedacht om Utrechters kennis te laten maken met taiyaki! Kom je op zaterdag 20 juni langs tussen 14.00 en 18.00 uur, dan krijg je een taiyaki gevuld met ijs van het huis. Dat is wat ons betreft zeker een ritje naar het centrum waard…

Trek in zoet? Wandel binnen of bestel met een QR-code

De gratis actie gemist? Geen nood, want ook na 20 juni ben je zeven dagen per week welkom bij WOK! voor zo’n luchtige bubble waffle of taiyaki. Bestellen doe je door even binnen te wandelen óf door je smartphone tevoorschijn te halen en de QR-code op het raam te scannen. De chefs gaan direct aan de slag om jouw bestelling voor je neus klaar te maken. Kun jij ondertussen vast nadenken over de toppings die je wilt!

Op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt bij WOK!? Volg het restaurant dan op Instagram.Deze bijdrage wordt je aangeboden door WOK! Asian Streetfood. Meer over WOK! Asian Streetfood ontdekken?

WOK! Asian Streetfood

wokrestaurants

Gesloten11:45 - 22:00

Vredenburg 25, Utrecht

Bekijk meer:wokrestaurants

adv.