Laat je heerlijk verzorgen: Gastmaal Traiteur gaat nu ook bezorgen

Aangeboden door Gastmaal Traiteur 8 mei 2018

Afhalen kon je er al, maar nu gaat Gastmaal Traiteur (voorheen Gastmaal en de Tafel) ook bezorgen. Dat doen ze om de gasten uit de wijk goed van dienst te kunnen zijn. 

Gastmaal Traiteur is te vinden aan de rand van het Griftpark. “Daar waar veel jonge mensen wonen met een drukke baan”, vertelt eigenaar Simone. “En met zo’n druk bestaan is het heel fijn als je op een vaste avond in de week een gezonde maaltijd krijgt thuisbezorgd waar je echt van kunt genieten. Het enige wat je hoeft te doen, is het op te warmen!”

De bezorgservice van Gastmaal Traiteur

De bezorgservice is bedoeld voor iedereen die gezond wil eten maar geen tijd heeft om boodschappen te doen. Dus heb je zo’n dag in de week waarop je het standaard niet redt om voor je gezin te koken? Of waarop je vroeg naar huis gaat en snel weer door moet waardoor je standaard in de snackbar belandt? Of nog erger, dat je na je werk in de supermarkt moet bedenken welke overheerlijke maaltijd je nu weer op tafel gaat toveren voor het gezelschap dat over een uur voor de deur staat? Juist, dan is er dus de bezorgservice van Gastmaal Traiteur. Kun je in plaats van stressen lekker onderuitzakken op de bank, wachtend tot de bel gaat. Let wel op, want je moet je bestelling op tijd doorgeven!

Hoe het werkt

De bezorgservice van Gastmaal Traiteur werkt net even anders dan je gewend bent van bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl, Deliveroo of Foodora. Wat je doet is het volgende: Op de website van Gastmaal Traiteur maak je een keuze uit de meest verrukkelijke gerechten, waarna je een dag en tijdsvak selecteert waarop je wilt dat je bestelling wordt bezorgd. Wil je gebruikmaken van deze service, dan kies je daar dus heel bewust voor. Op die manier kan Gastmaal Traiteur precies op het juiste moment een verantwoorde, lekkere én betaalbare maaltijd bij je thuisbezorgen. Dat is goed geregeld, toch?

Wat je op je bord kunt verwachten

De koks van Gastmaal die de maaltijden voor je bedenken en bereiden, doen dat al meer dan tien jaar. Er komt dus sowieso een flink portie ervaring op je bord te liggen! En dat ziet er dan ongeveer zo uit:

Tekst gaat door onder de foto’s

Wil je de bezorgservice wel eens uitproberen? Leuk! Bestellen kan via de website van Gastmaal Traiteur

Gastmaal Traiteur

traiteurs

Vandaag gesloten

Griftstraat 1, Utrecht

Bekijk meer:traiteurs

adv.