4 x waarom eten bij oriëntaals restaurant Juliana een bijzondere ervaring is

Aangeboden door Restaurant Juliana 15 juni 2018

Restaurant Juliana zit vol verrassingen! Wie de twee Chinese draken aan de voorkant van het grote witte pand durft te passeren, zal een avond beleven om niet snel te vergeten. En dit is waarom!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vuur tot aan het plafond

Restaurant Juliana Chinees Japans Utrecht _10

Het restaurant is een geweldige plek voor een avondje genieten aan één van de teppanyaki-tafels. Je weet wel, van die tafels met grote grillplaten waar koks met vuur spelen terwijl ze de meest verse gerechten voor je bereiden.

Teppanyaki is prijzig in vergelijking met een avondje sushi eten aan de andere kant van het restaurant, maar je krijgt er wel een avond lang een spectaculaire show voor terug!

De lekkerste sushi op je bord

Sushi eten is er geweldig: je kunt zoveel eten als je maar wil, voor een topprijs en als je wilt in het mooie Julianapark. Wil je daar alles over weten? Check dan dit artikel! 

Restaurant Juliana

All you can eat sushi eten, maar wél in het park? Hier moet je zijn!

Wist je dat er in het Julianapark een Japans en Chinees restaurant staat? En wist je dat je daar sin...

Een locatie om op te eten

Restaurant Juliana Chinees Japans Utrecht_1

Goed, dit ervaar je niet ín het restaurant, maar wel op het terras en er omheen! De locatie is namelijk geweldig. Het Julianapark is de achtertuin van restaurant Juliana (vandaar ook de naam, duh!). Maak daar vooral gebruik van voordat je uit eten gaat, want het park is een uitstekende locatie om honger te kweken.

Ben je een dierenliefhebber, dan ben je hier helemaal op je plek! In het Julianapark is het een vrolijke beestenboel. De kippen rennen er in het rond en vanachter de hekken kun je herten, zwijnen en een mooie pauw bewonderen. En heb je daar even genoeg van maar de kinderen niet, dan kun je alvast een drankje doen op het buitenterras van het restaurant. Wel zo fijn!

Een avondje in Azië

Restaurant Juliana Chinees Japans Utrecht _11 (1)
Foto: Unsplash/Vidar Nordli-Mathisen

Ga je naar restaurant Juliana, dan stap je voor even in een andere wereld! Beleefde bediening, een lichte frituurlucht en statige stoelen en tafels. Het restaurant heeft alles wat je van een traditioneel Oriëntaals restaurant verwacht. Wellicht dat je daar bij binnenkomst even aan moet wennen, maar weet dan: je bent zojuist in een stukje Azië beland.

Wat dat betekent? Nou, geef je over aan de cultuur bij restaurant Juliana, laat alles om je heen gewoon gebeuren en geniet ervan. Je zult positief worden verrast, al is het misschien even net op een andere manier dan je (met alle hippe, fancy sushitenten in Utrecht) vooraf had gedacht!

Reserveren? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt! En mocht je met de auto komen: bij restaurant Juliana kun je gratis parkeren. 

Restaurant Juliana all you can eat

Nu open16:00 - 22:30

Amsterdamsestraatweg 464, Utrecht

Bekijk meer:all you can eat
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.