Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat is lekker: bij JackRabbit kun je gerechten en cocktails afhalen of laten thuisbezorgen

Aangeboden door JackRabbit 2 december 2020

Zin in een avondje uitgebreid tafelen, inclusief lekkere drankjes, maar géén zin om zelf in de keuken te moeten zwoegen? Dan bestel je gewoon lekker bij JackRabbit! Van woensdag tot en met zondag kun je bij het restaurant eten én heerlijke cocktails afhalen of laten thuisbezorgen. 

JackRabbit serveert gerechten die zijn gebaseerd op de Mediterraanse en de Aziatische keuken. Beide invloeden komen ook duidelijk terug op het take away– en bezorgmenu. Of je nu zin hebt in rijk belegd flatbread of meer trek hebt in een volwaardige maaltijd: hier kan het allemaal!

Tekst gaat verder onder de foto

JackRAbbit pizza

Pizza, pokébowls en nog veel meer

Eten en cocktails afhalen of laten bezorgen kan bij JackRabbit van woensdag tot en met vrijdag tussen 15.00 en 20.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 20.00 uur. Wat voor lekkers het restaurant zoal te bieden heeft? Op de kaart staan onder meer diverse salades, gegrilde flatbreads en sandwiches, pizza’s en pokébowls. Daarnaast staan er hoofdgerechten met een Aziatisch tintje op de kaart, zoals pad thai met garnalen, tofu, koolsla en taugé, zalmfilet met een teriyakisaus en bao buns met een burger, bacon, chutney en cheddar.

Trek in zoet? Bestel dan de tira-miso (JackRabbits variant op de klassieke tiramisu met onder meer mascarpone, witte miso, havana en espresso) of de cheesecake met rodevruchtenjam. Het volledige menu check je hier.

Tekst gaat verder onder de foto

Jackrabbit
© rubenmay.com

Tip: bestel een lekkere cocktail bij je diner

We verklapten het al: JackRabbit bezorgt momenteel ook cocktails! Als je dan tóch uitgebreid restaurantje speelt thuis, kun je er maar beter een compleet feest van maken met een lekker drankje. Op de cocktailkaart vind je diverse bekende namen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke espresso martini, piña colada of porn star martini? De volledige kaart bekijk je hier. Handig om te weten: prijzen van cocktails beginnen bij € 7,50.

En drink je bij het eten liever wijn of een non-alcoholische drank? Ook dat is gewoon mogelijk bij JackRabbit!

Bestellen? Even bellen!

Trek gekregen? Bel dan even naar 030 231 71 47 om je bestelling door te geven. Eten afhalen of laten thuisbezorgen kan bij JackRabbit van woensdag tot en met vrijdag tussen 15.00 en 20.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 20.00 uur. Betalen doe je vooraf door middel van een Tikkie. Lekker makkelijk!Deze bijdrage wordt je aangeboden door JackRabbit. Meer over JackRabbit ontdekken?

JackRabbit

restaurants en horeca

Neude 29, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.