Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Insidertip: in de tuin van dit bijzondere pop-up restaurant waan je je even in Italië

Aangeboden door Heirloom – Venues of Utrecht 28 mei 2020

Vakantie vieren in Toscane of een citytripje plannen naar Rome: dat zit er vooralsnog niet in. Des te blijer werden wij van het nieuws dat er, gewoon in onze eigen stad, een bijzonder pop-up restaurant opent waar je je voor even in Italië waant. Waar, vraag jij je af? Bij Huize Molenaar: een prachtig monumentaal pand aan de Korte Nieuwstraat. Achter de deuren van het voormalige patriciërshuis zit naar verluidt al sinds 1892 een van de best bewaarde culinaire geheimen van de Domstad. Dat klinkt veelbelovend!

Waar je normaal gesproken alleen bij Huize Molenaar terechtkunt voor besloten bijeenkomsten zoals vergaderingen, huwelijken, recepties en besloten diners, gaan de deuren van de bijzondere locatie vanaf 1 juni open voor alle Utrechters! Je kunt een tafel reserveren voor lunch of diner en de tuin is zelfs de hele dag door open.

Huiselijk en chic tegelijk

Bijzonder aan Huize Molenaar is dat je in het pand nog grotendeels de originele inrichting terugvindt, wat het geheel een chique en bijzondere uitstraling geeft. Tegelijkertijd hebben ze bij Huize Molenaar huiselijkheid heel hoog in het vaandel staan, wat zich uit in het warme interieur én de fijne service waardoor je je geheid snel thuisvoelt!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Voorgevel Huize Molenaar
Foto: Heirloom - Venues of Utrecht

Nog even over die tuin…

Met dit mooie weer heb je misschien wel veel meer zin om buiten te eten en gelukkig kan dat hier ook. In de heerlijke tuin van Huize Molenaar besef je waarschijnlijk geen moment dat je je in de stad bevindt, maar waan je je even in Italië. Het grootste verschil tussen la bella Italia en deze fijne tuin? Hier kijk je tijdens het eten uit op de Dom! Mitzi en haar collega’s wachten jullie vast op in de tuin, om er samen met een onvergetelijke avond van te maken.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Huize Molenaar
Foto: Huize Molenaar
Foto: Huize Molenaar

Lunchen, borrelen, dineren of gezellig koffie drinken

Vanaf 1 juni is het pop-up restaurant in Huize Molenaar van donderdag tot en met zondag geopend voor lunch, borrel en diner. In het restaurant wordt een vast lunchmenu geserveerd en ’s avonds kun je genieten van een driegangendiner (dat je kunt uitbreiden tot zes gangen). In de tuin kun je van 10.00 tot 22.00 uur terecht voor een kop koffie met wat lekkers, à la carte lunch, borrel en diner.

Let op: vooraf een tafel reserveren is nodig. Goed om te weten: Huize Molenaar voert een coronaprotocol om ieders veiligheid en gezondheid te waarborgen. Hier lees je meer.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Heirloom – Venues of Utrecht. Meer over Heirloom – Venues of Utrecht ontdekken?

Heirloom – Venues of Utrecht

restaurants en horeca

Pausdam 10, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.