Hotspot alarm! Bij Stayokay drink je cappuccino met uitzicht op de Neude

Door Liselotte Idema 8 oktober 2016

Nieuwe hotspots, we zijn er dol op. Afgelopen week opende hostel Stayokay officieel haar deuren. Nu horen we je denken; wát heb ik te zoeken in een hostel in Utrecht? Nou, dit dus!

Hostel = hippe hotspot

Het über hippe hostel in het hartje van het centrum heeft werkelijk een  te gek café. Goed nieuws: die plek is niet alleen toegankelijk voor hostelgasten. Iédereen is er welkom! Voor een ontbijtje, een cappuccino of een lunch bijvoorbeeld.

Prachtig pand aan de Neude

Stap het pand – ingang naast de ABN AMRO pinautomaten – binnen, volg de trap naar de eerste verdieping en zoek een plek uit. De ruimte is licht en beeldig ingericht. Plof neer op een stoel aan het raam of een hoge kruk. En vergeet ook vooral niet om je heen te kijken. Je ziet er mooie meubels, veel groen, muntplantjes en bungelende nijntje-lampen. Echt, dit voormalige kantoorpand is giga-goed verbouwd.

Stayokay is heel oke

Conclusie; wij worden er blij van. Correctie, héél blij! Stayokay aan de Neude is een perfecte plek om even bij te kletsen met een koffietje. De cappuccino (lekker groot!) smaakt goed en dat geldt ook voor de verse munt thee. Je kunt er ook heel goed flexwerken. Het pand is mooi, de locatie top en de sfeer fijn.

Psst! Natuurlijk namen we ook snel een kijkje in de kamers. Je vindt ze op de vijfde verdieping. Ze zijn simpel en mooi. Een 2-persoonskamer, een 4- of 6-persoonskamer of een dorm; het is er. Het is dat we al een huis in Utrecht hebben..


Meer over Stayokay Utrecht Centrum ontdekken?

Stayokay Utrecht Centrum cafés

Nu open07:30 - 23:00

Neude 5, Utrecht

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.