Historische plek in een nieuw jasje: Oudaen is vernieuwd (en een stuk hipper!)

Aangeboden door Stadskasteel Oudaen 6 maart 2018

Bij Stadskasteel Oudaen denk je misschien eerder aan 45+-ers en dagjesmensen dan aan een hippe hotspot waar je heerlijk kunt borrelen of tijdens het winkelen neerstrijkt voor een pokébowl of charcuterieplankje. Nou, think again, want Oudaen is vernieuwd en allesbehalve stoffig!

Mán, wat gaat Stadskasteel Oudaen alweer lang mee in Utrecht. Het kasteel is rond 1280 gebouwd en heeft in de loop der eeuwen aardig wat functies gehad (van woonhuis tot sociëteit) en is zelfs ooit beschoten geweest door kanonskogels. Inmiddels is Oudaen alweer heel wat jaar een restaurant, brouwerij, café én vergaderspot in een klassiek jasje. Jarenlang is de plek onveranderd gebleven en dus werd het tijd voor een likje verf, een kersverse huisstijl en een gloednieuw concept.

Een stads chic-jasje

Stads-chic, dat is Oudaen geworden. Het thema is in iedere zaal weer anders doorgevoerd. Maar één ding daarbij  is zeker: alle zalen inclusief het restaurant, grand café en de brouwerij zijn onder handen genomen in de afgelopen maanden. Zo is er een café beneden waar je kunt eten en drinken, maar ook een (groter) restaurant op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is er, naast de basiskaart van het café, een groter aanbod aan gerechten om gasten die uitgebreid willen dineren de tijd en ruimte te geven. De vergaderzalen zijn opnieuw ingericht en voorzien van de nodige hightech spullen.

Grande opening

Benieuwd hoe al deze vernieuwingen eruit zien? Komende zaterdagavond 10 maart is de grande opening van het vernieuwde Oudaen. Het feest is besloten (bummer!), maar uiteraard kun je na die datum terecht om jouw persoonlijke Oudaen-openingsfeest te vieren!

De brouwerij van Oudaen is overigens al een aantal maanden geleden vernieuwd. We schreven al eerder over deze fijne borrelplek:

Proosten tussen de brouwketels: dit is waarom je wilt borrelen bij de brouwerij van Oudaen

Wil je een keer ergens anders borrelen dan in je stamkroeg? Of zoek je gewoon een bijzondere plek wa...

Stadskasteel Oudaen

brouwerijen

Nu open09:00 - 23:00

Oudegracht 99, Utrecht

Bekijk meer:brouwerijen