Hilarisch: deze Olivier-barman zingt een bier-ABC’tje

Door Janine Guijt 16 juni 2017

Biercafé Olivier kennen we natuurlijk allemaal als een bijzondere plek waar je eindeloos veel soorten (speciaal)bier kunt drinken. Wij waren ervan overtuigd dat het het enorme aanbod van dit café te veel was om om te noemen, totdat we onderstaand filmpje van zingende barman Freek tegenkwamen.

Dat er getalenteerde mensen achter de bar van Olivier staan, wisten we al lang. Zo ontving
barman Arnout Bosman afgelopen november al een belangrijke horecaprijs. Nu blijkt dat de bierkerk nóg meer talenten schuilhoudt. Barman Freek krijgt het namelijk voor elkaar om álle bieren van Olivier al zingend te verwerken in een hilarisch ABC’tje. En dat klinkt dus zo:

Bier ABC

Wij hebben natuurlijk best veel bieren, maar volgens onze Freek zijn ze prima allemaal in één keer op te noemen! Tip: zet je geluid aan, deze wil je niet missen ;)Denk jij dat je dit ook (of beter) kan? Upload dan je filmpje in de comments! De leukste uploads belonen we met een fles Westvleteren!

Posted by Café Olivier (Belgian Beer Cafe) on Thursday, 15 June 2017

Denk jij dat je het beter kan? Laat maar horen, dan! Olivier nodigt je uit om een filmpje van jouw bier-ABC te uploaden onder deze Facebookpost. De leukste inzendingen worden beloond met een fles Westvleteren.

Belgische Biercafé Olivier cafés

nu open10:00 - 02:00

Achter Clarenburg 6a

Bekijk meer:cafés
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie