Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Getipt: bij deze restaurants nét buiten Utrecht scoor je een heerlijk driegangendiner to go

Aangeboden door PK Bar & Kitchen – Bilthoven 18 november 2020

Vind je het leuk om af en toe bij nieuwe restaurants te bestellen en heb je alle horecazaken uit je buurt al gehad? Dan tippen we vandaag graag twee plekken waar je misschien nog niet eerder iets hebt gegeten: PK Bar & Kitchen Bilthoven en De Roskam. Bij beide restaurants kun je zeven dagen per week een heerlijk diner komen afhalen. Weet jij vast waar je moet zijn, de volgende keer dat je geen zin hebt om te koken!

Als je zin hebt om er een feestelijke avond van te maken, is een heerlijk meergangendiner natuurlijk een fijne manier om dat te doen! Bij zowel PK Bar & Kitchen als bij De Roskam kun je voor € 32,50 een driegangenmenu naar keuze samenstellen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zelf losse voor-, hoofd- na- en bijgerechten te bestellen.

Van truffelrisotto tot viscurry

Je vraagt je vast af wat er op het menu staat en dat gaan we je vertellen! Bij PK Bar & Kitchen Bilthoven staan onder meer carpaccio met truffelmayo, lamscurry met naanbrood en spare ribs op het menu. Als toetje kun je bijvoorbeeld gaan voor een heerlijke brownie met gezouten karamelsaus of citroentaart met rood fruit en hangop. Wat er verder op het menu staat, check je hier.

Ook PK’s ‘zusje’ De Roskam heeft een afhaalmenu waarvan het water je spontaan in de mond loopt. Zo kun je jouw diner beginnen met gerookte forel of vitello tonnato, om voor het hoofdgerecht te gaan voor kipsaté, runderstoof met aardappelpuree of heerlijke viscurry. Heb je na het eten nog zin in zoet? Dat kan geregeld worden! Zo kun je onder meer tiramisu of cheesecake met bosvruchtencompote bestellen. Jum! En mocht je geen zin hebben in een uitgebreid diner, dan kun je ook gaan voor een goedgevulde borrelbox met onder meer ossenworst, serranoham, oude kaas en brood. Het volledige menu vind je hier.

Tekst gaat verder onder de foto

Roskam
Foto: De Roskam

Proosten met een lekker biertje of wijntje

Zo’n smakelijk diner wordt natuurlijk nóg veel lekkerder met een goed glas wijn of een lekker biertje on the side. Ook daarvoor kun je terecht bij deze twee restaurants. Bij het plaatsen van je bestelling kun je direct lekkere drankjes naar keuze kiezen.

Bestellen?

Zin gekregen om binnenkort te genieten van een heerlijk diner to go? Bestellen bij PK Bar & Kitchen Bilthoven doe je hier en voor De Roskam klik je op deze link.

Lees ook:

Drieharingenstraat box

Getipt: met deze goedgevulde boxen maak je er thuis een culinair feestje van

Geen zin om te koken, maar wél veel trek in een uitgebreid diner thuis? Goed nieuws voor alle Bourgo...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door PK Bar & Kitchen – Bilthoven. Meer over PK Bar & Kitchen – Bilthoven ontdekken?

PK Bar & Kitchen – Bilthoven


Geopend12:00 - 00:00

Julianalaan 10, Bilthoven

adv.