Hier kun je barbecueën voor een topprijs (ook in de winter)

Aangeboden door De Jans Bar 2 februari 2019

Ben je een koukleum, maar hou je wel van barbecueën? Dan wil je zeker kennismaken met het nieuwe dinerarrangement van de Jans Bar. Daarbij ga je een avond all you can eat tafelbarbecueën voor een topprijs. We vertellen je er hieronder meer over. 

BBQ in de winter

Boek je een tafelbarbecue voor jou en je vrienden? Dan kun je twee uur lang alles op de grill leggen wat je maar wilt! De tafel wordt volgezet (en aangevuld) met vlees, salade en natuurlijk een stokbroodje kruidenboter. Op dinsdag, woensdag en donderdag betaal je €17,50 per persoon. Op vrijdag en zaterdag kost een gezellige tafelbarbecue €22,50 per persoon. Goed om te weten: je kunt bij de Jans Bar ook vegetarisch tafelbarbecueën! Heb je geen zin om te grillen? Dan kun je ook á la carte bestellen.

All you can eat & drink

Wil je onbeperkt eten én drinken? Dan is het all you can eat & drink arrangement gemaakt voor jou. Bij dit arrangement is het eten inclusief en zijn bier, fris en wijn inbegrepen. Zo weet je aan het einde van de avond precies waar je aan toe bent.  Voor een all you can eat & drink tafelbarbecue betaal je op dinsdag, woensdag en donderdag €30,50. Op vrijdag en zaterdag kost het €35,50 per persoon. Goed om te weten: heb je allergieën of eet je bepaalde dingen niet? Dan houdt de Jans Bar daar rekening mee. Geef het vooraf wel even door. Zo kun je net zo onbeperkt eten en drinken als de rest van jouw barbecuevriendengroep.

Tot in de late uurtjes

Van eten en drinken krijg je energie (als het goed is)! En laten ze bij de Jans Bar nu een dansvloer hebben waar je die energie eruit kunt gooien. Vanaf 22.30 uur begint het er lekker vol te lopen en kun je helemaal los op fantastische meezingers en hippe dansplaatjes. Hoe dat feestje er dan ongeveer uitziet? Nou, zo:

Tafelbarbecue reserveren? Dat kan via de oranje button onder dit artikel. Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Jans Bar Meer over De Jans Bar ontdekken?

De Jans Bar

all you can eat

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Janskerkhof 22, Utrecht

Bekijk meer:all you can eat

adv.