Hier in Utrecht drink je over-the-top chocolademelk

Door Anne-Meike van den Berg 5 december 2017

Het is koud en dus mag het weer: slurpen van warme chocolademelk, liefst natuurlijk met een flinke dot verse slagroom. Saai, zeg je? Ga dan eens langs bij een van deze Utrechtse zaken. Hier drink je namelijk een compleet over-the-top versierde chocolademelk. Alles behalve saai en ook nog eens superlekker!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Warme chocolademelk van Lewis

Wij zijn fan van Lewis Book Café aan het Achter Clarenburg en klappen regelmatig onze laptop open om er een middagje te werken. Deze maand gaan we dat zeker ook een keer doen, want we móeten deze chocolademelk gewoon proberen. Wat een plaatje is het hè?

Lewis Book Café cafés

nu gesloten09:00 - 17:00

Achter clarenburg 39, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Smikkelen en slurpen bij Teds

warme chocolademelk freak-choc-utrechtTeds bedacht een winterse variant op de freakshake (een milkshake met een grote dot slagroom en een flinke overload aan verschillende toppings): de freakchoc. Je kunt kiezen uit verschillende varianten maar verwacht in ieder geval warme chocolademelk, véél slagroom en hysterische toppings.

TEDS ontbijtrestaurants

nu gesloten09:00 - 17:00

Lichte Gaard 8, Utrecht

Bekijk meer:ontbijtrestaurants

Not Just a Hot Choc bij Stan &CO

warme chocolademelk stan-en-co-utrechtOok Stan &CO pakt uit met overdadig versierde warme chocolademelk. Ben je dus in de buurt van de Ganzenmarkt, totaal verkleumt en toe aan een flinke suikerbom? Je weet nu waar je zijn moet!

Stan &CO cafés

nu gesloten11:00 - 00:00

Ganzenmarkt 16a, Utrecht

Bekijk meer:cafés

Bruisende chocolademelk aan de Straatweg

Familie van Rijk UtrechtBij Familie van Rijk aan de Amsterdamsestraatweg is de chocolademelk bruisend. Figuurlijk ja, maar ook letterlijk. Uh, hoe dan!? Nou, je krijgt er dus een beker warme melk waarin je een soort chocoladebruisbal doet. En dat is in één woord awesome!

Familie van Rijk lunch

nu gesloten11:00 - 17:00

Amsterdamsestraatweg 379, Utrecht

Bekijk meer:lunch

Chocostick bij Hop & Stork

hop-en-stork-utrechtBij Hop & Stork weten ze wel wat te doen met chocolade. Bestel je er een warme chocolademelk, dan kies je chocostick die je zelf door je warme melk kunt roeren. Er zijn verschillende smaken zoals karamel, kastanje, speculaas of citroengras. Oh, en ze hebben er ook heel veel lekkere gebakjes en chocoladerepen.

Heb jij – net als wij – inmiddels heel veel zin gekregen in chocolade? Bekijk dan ook deze fijne chocoladewinkels in Utrecht.

Hop & Stork koffiebars

nu gesloten11:00 - 17:30

Lijnmarkt 1, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken