Het bijzondere restaurant Dinner in Motion krijgt een nieuwe (permanente) locatie

Door Janine Guijt 11 april 2018

Stel je voor dat er, terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd, ineens een vis onder je bord door zwemt. Klinkt bizar, toch kan het bij Dinner in Motion, een restaurant waar ‘al je zintuigen geprikkeld worden’. Je vindt de zaak nu nog in The Wall, maar het restaurant gaat verplaatsen naar een nieuwe (permanente) plek.

Bij Dinner in Motion eet je midden in een wereld van 360 graden projecties. Zowel om je heen als op de tafel verschijnen er – terwijl je eet –  prachtige beelden van uiteenlopende landschappen, kunst en andere plekken. Klinkt misschien wat abstract, maar als je dit filmpje bekijkt, snap je vast wat het idee erachter is:

Tekst loopt door onder het filmpje. 

Van The Wall naar…?

Het restaurant had een tijdelijke locatie in The Wall, je weet wel: dat enorme rode pand aan de A2. Dinner in Motion gaat nu verhuizen omdat het een permanente locatie gaat krijgen. En dat is dan ook meteen alles wat we tot nu toe weten, want het restaurant wil nog niet zeggen wáár in Utrecht het zich voorgoed gaat vestigen. Wel weten we dat de zaak waarschijnlijk in de zomer opent.

Zodra we meer weten, ben je de eerste die het hoort!

adv.