Hé, harde werker! Bij Café du Nord krijg je een gratis koffie refill

Aangeboden door Café du Nord 1 oktober 2017

Buiten de deur werken kan wonderen doen voor je inspiratie of productiviteit. En als er dan ook nog eens goede koffie geserveerd wordt, maak je binnen no-time korte metten met je eindeloze to-do-list, wedden?! Probeer het zelf bij Café du Nord. In de maand oktober krijg je als flexwerker namelijk een gratis refill bij je kop koffie of thee.

‘Doe er nog maar eentje’

Life begins after coffee. Tja, daar kun je natuurlijk lang over discussiëren, maar wij zijn van mening dat alles – van die uitpuilende mailbox tot die krappe deadline – een beetje beter wordt met een bakkie pleur binnen handbereik. Werk jij ook het liefst met een goede kop koffie (of vooruit, thee) aan je zijde? Kom dan in de maand oktober bij Café du Nord werken. Op vertoon van onderstaande coupon krijg je namelijk een gratis refill. De actie geldt wel alleen voor harde flexwerkers die zich met laptop en al bij Café du Nord settelen.

Honger?

Tussen het werken door honger gekregen? Dan hoef je niet te verkassen, want bij Café du Nord eet je een heerlijke lunch. Kies bijvoorbeeld voor een overheerlijke croque met rosbief, kaas & truffelmayonaise, de soep van de dag, of twee kalfskroketten op brood. Benieuwd wat er nog meer op het menu van Café du Nord staat? Hier bekijk je de lunchkaart.

Om gebruik te maken van de gratis refill actie, hoef je alleen maar onderstaande coupon te laten zien bij je bestelling.

Café du Nord cafés

nu gesloten10:00 - 23:00

Draaiweg 22, Utrecht

Bekijk meer:cafés

 

Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Café du Nord en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.