Gouden tip: eten in de leukste Utrechtse restaurants met 50% korting

Aangeboden door RestaurantKaart 11 januari 2018

Lekker vaak uit eten bij de leukste restaurants en 50% korting op het eten ontvangen? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar het kan gewoon met RestaurantKaart, de ideale kaart voor iedereen die graag buiten de deur eet. Je kunt kiezen uit maar liefst 681 restaurants in Nederland: van bistro tot sterrenzaak. Ook fijn: je kunt de kaart zo vaak gebruiken als je maar wilt.

50% korting op je rekening

Uit eten gaan wordt de gewoonste zaak van de wereld met RestaurantKaart. Je eet à la carte bij de leukste restaurants van Utrecht en wordt beloond met 50% korting op het eten. In Utrecht doen ruim 21 restaurants mee en dat aantal neemt alleen maar toe. Een paar voorbeelden van Utrechtse hotspots die aangesloten zijn bij RestaurantKaart: Van de Straat, Van Buuren en Buck’s BBQ House.

Hoe het werkt? Simpel! Ben je lid van RestaurantKaart dan krijg je – op vertoon van de RestaurantKaart app – 50% korting op het eten. Voor de kaart betaal je een vast bedrag van 6,99 euro per maand. Je kunt bovendien iedere maand opzeggen, dus je zit niet ineens vast aan een jaarabonnement. Als indebuurtlezer profiteer je ook nog eens van een fijne actie: je betaalt de eerste maand helemaal niets.

Maak een culinair feestje van je doodnormale dinsdag

Iedereen die in de horeca werkt, weet dat doordeweekse dagen meestal rustiger zijn. RestaurantKaart helpt met het verbeteren van de bezetting op die dagen. Win-win, dus! De kaart is sowieso van maandag tot en met donderdag geldig voor minimaal twee personen. Veel restaurants hebben echter besloten de kaart ook in het weekend geldig te maken, of zelfs voor meer dan twee personen. In de app is te zien op welke dagen en voor hoeveel personen de korting geldt.

RestaurantKaart en De Kleine Parade

Een van de restaurants waar je met je RestaurantKaart terecht kunt, is De Kleine Parade in de Drieharingenstraat. Bedrijfsleider Benjamin Rahakbauw vertelt: “We willen iedereen de kans geven om hier te komen eten. Heel leuk dat mensen nu via RestaurantKaart op een laagdrempelige manier kennis met ons kunnen maken, bijvoorbeeld omdat ze dit restaurant anders net te duur vinden.”

Het restaurant in de Drieharingenstraat is iets langer dan een jaar open, maar zit op een gemiddelde avond helemaal vol. “We serveren hier gerechtjes van over de hele wereld ter grootte van een voorgerecht”, vertelt Benjamin. “Een heel gezellige manier van eten, omdat je veel verschillende dingen kunt proeven en delen. We merken dat dat erg aanspreekt.”

Tekst loopt door onder de foto’s

Foto: De Kleine Parade
Foto: De Kleine Parade
Foto: De Kleine Parade
Foto: De Kleine Parade

Meerdere gangen of alles in een keer: jij beslist

Op de kaart van De Kleine Parade vind je ongeveer dertig gerechtjes, zowel warm als koud. Vervolgens kun je helemaal zelf kiezen hoe je het aanpakt. Wil je eerst wat koude gerechtjes eten, bij wijze van voorgerecht? Vooral doen. Of wil je alle gerechten tegelijkertijd laten komen en alles met je tafelgenoten delen? Kan ook! Benjamin: “Aan het begin vragen we altijd aan mensen of ze bekend zijn met ons concept. Die uitleg is fijn, omdat we hier toch heel anders te werk gaan dan bij een wat traditioneler restaurant. Het idee is dat de gast alles zelf kan bepalen en zelf beslist of hij een meerdere gangen eet of alles in een keer laat uitserveren.” En heb je als gast moeite met kiezen? Dan kun je vooraf een plateau bestellen met een selectie van de gerechten.

Probeer RestaurantKaart nu de eerste maand gratis

We zeiden het net al: als lezer van indebuurt Utrecht kun je de RestaurantKaart nu voor de eerste maand gratis gebruiken. Hoe? Ga naar restaurantkaart.nl/proberen en gebruik de code parade om jouw eerste maand gratis RestaurantKaart te verzilveren. Hoef je tenminste niet meer elke avond de afwas te doen en kan je vaker uit eten gaan. Eet ze!

RestaurantKaart

restaurants en horeca

Arlandaweg 92, Amsterdam

Bekijk meer:restaurants en horeca