Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Op deze unieke locatie in Utrecht kun je ook vergaderen (én borrelen)

Aangeboden door Stadskasteel Oudaen 11 november 2019

In hartje stad en pal aan de gracht vind je Stadskasteel Oudaen. Dat je er gezellig kunt komen eten of wat drinken wist je waarschijnlijk al, maar op deze bijzondere locatie kun je óók zakelijke evenementen organiseren. Van vergadering tot gezellige vrijmibo: hier zit je goed!

Borrel, vergadering of teamuitje: het kan allemaal

Bij Oudaen zijn ze van alle markten thuis op het gebied van zakelijke evenementen. Zo kun je er terecht in één van de vergaderzalen, maar kun je er net zo goed een leuke (eindejaars)borrel organiseren. Verschillende dingen combineren kan natuurlijk ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ochtend brainstormen, om af te sluiten met een lekkere lunch? Hoe groot je team is maakt bovendien niet uit, want hier kun je altijd terecht: Oudaen biedt arrangementen aan voor groepen van twee tot tweehonderd personen.

Tekst gaat verder onder de foto

Oudaen vergaderen
Foto: Stadskasteel Oudaen

Borrelen tussen de ketels

Houd je jouw zakelijke borrel bij Oudaen, dan wordt het een middag om nooit te vergeten! Het stadskasteel beschikt namelijk over een eigen brouwerij. Biertjes drinken tussen de ketels? Dat kan hier gewoon. Ook leuk, bijvoorbeeld als teamuitje: een rondleiding volgen door de brouwerij. De ervaren biersommeliers van Oudaen vertellen je graag alles over hoe het eigen bier wordt gemaakt, en uiteraard mag er achteraf geproefd worden! Hier lees je er meer over.

Fijne feestdagen!

Ook tijdens feestmaand december kun je bij Oudaen terecht voor zakelijke evenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciaal samengesteld kerstdiner of een jaarvergadering in een van de sfeervolle zalen? Een eindejaarsborrel behoort uiteraard ook tot de opties. Meer weten? Hier vind je een overzicht van mogelijke arrangementen. Benieuwd wat Oudaen voor jou kan betekenen? Neem dan direct contact op.

Lees ook:

Stadskasteel Oudaen

Bierfans opgelet! Bij deze Utrechtse brouwerij kun je binnenkijken én bier proeven

Bijna iedere Utrechter is weleens bij Stadskasteel Oudaen naar binnengestapt. Wat je misschien nog n...

Vet! Je kunt een biertruck huren voor je verjaardag of bruiloft

Voor de brainstormbazen en vergadertijgers: 9 x vergaderen in UtrechtDeze bijdrage wordt je aangeboden door Stadskasteel Oudaen. Meer over Stadskasteel Oudaen ontdekken?

Stadskasteel Oudaen

brouwerijen

Geopend09:00 - 23:00

Oudegracht 99, Utrecht

Bekijk meer:brouwerijen

adv.